Moda

Sanja Vučić zna da privuče pažnju: Da li biste nosili ovakve papuče?

Papuče Sanje Vučić privlače poglede

Sanja Vučić zna da privuče pažnju: Da li biste nosili ovakve papuče?

L.L./ATAImages

Papuče Sanje Vučić privlače poglede

Sanja Vučić, nekada članica benda Hurricane, već duže vreme nastupa samostalno i, kako kaže, ima pune ruke posla.

L.L./ATAImages

 

- Zbog nastupa često putujem. Skoro svakodnevno menjam lokaciju, pa se desi da se probudim i ne znam u kom sam mestu. Nikada ne obilazim grad u kom sam poslovno, jer čuvam snagu za nastupe – rekla je za Blic.

Pročitajte: Nit manjeg stana, nit bolje organizacije: Zavirite u dom Sanje Vučić, u kuhinji detalj, koji nijedna kuhinja na svetu nema (FOTO)

Ipak, da se odlično snašla u solo vodama svedoči i podatak da je nedavno kupila stan. Angažovala je arhitektu da sve sredi po njenoj meri, a mama joj pomaže u izboru nameštaja.

Ovih dana Sanja Vučić je proslavila svoj 31. rođendan, tako da slobodno može reći da joj leto prolazi u lepom raspoloženju.

Pevačica raskošnog glasa iskreno priznaje da je sklona gonjenju, pa je odlučila da pazi na to šta jede. Osim toga, krenula je u teretanu, tako da je sigurna da će uskoro moći da se pohvali i novom linijom.

Sanja Vučić vodi računa da garderoba koju oblači bude u skladu sa njenom konstitucijom, kao i visinom od 170 cm. Rado nosi haljine, a za jedan javni događaj izabrala je romantični model otvorenih ramena.

Uz crnu haljinu sa belim tufnicama, pevačica je izabrala crne papuče, sa visokom platformom i četvrtastom petom.

L.L./ATAImages

 

Neko bi rekao da je model retro, drugi da su džombaste za elegantnu haljinu, a kakav je vaš sud?

L.L./ATAImages

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading