Moda

Izgled svetskih zvezda: Jelena Gavrilović ponela haljinu koja je san svake žene, sve oči uprte u nju! (FOTO)

Stil Jelene Gavrilović mobao bi se okarakterisati kao nepogrešiv. Odmerena i uvek odevena baš kako to prilika od nje zahteva, glumica pleni gde god se pojavi, ipak, poslednjim "outfitom" naterala je prisutne da zaneme...

Izgled svetskih zvezda: Jelena Gavrilović ponela haljinu koja je san svake žene, sve oči uprte u nju! (FOTO)

Glumica Jelena Gavrilović nije ni slutila da će joj jedno "Može" u reklami otvoriti velika vrata. Od tada, viđali smo je na daskama koje život znače, na malim ekranima u ulogama modela, ali i voditelja. Ipak, Jelena do sada nije otkrila sve svoje talente.

U emisiji "Studio" pokazala je da je obdarena raskošnim glasom, međutim, iako njen talenat nije ostao neprimećen, sve oči bile su uprte u glumicu, koja je izgledala bajkovito.

Pročitajte: Jelena Gavrilović - Partner sa kojim možete da podelite i sreću i tugu je pravi

U haljini, krojenoj za crveni tepih,koja je postala san svake žene, Jelena je izgledala kao da hoda po oblacima. Savršena chic elegancija, ukombinovana sa holivudskim loknama, upotpunila je ceo izgled glumice.

Stil Jelene Gavrilović, pored savršenog muzičkog preformansa postao je tema večeri, a glumica je na društvenim mrežama pobrala brojne komplimente.

 

Komentari (0)

Loading