Celebrity News

Teška godina za Jelenu Gavrilović: Glumica otvorila dušu o majci

Majka Jelene Gavrilović bila je teško bolesna. Poznata glumica konačno je progovorila o periodu koji joj je doneo veliku tugu, ali i radost istovremeno budući da su svi porodično proslavili Badnji da i Božić...

Teška godina za Jelenu Gavrilović:  Glumica otvorila dušu o majci

Za Jelenu Gavrilović 2020. godina bila je teška. Poznata glumica otkrila je da je u proteklom periodu imala stresne situacije o kojima nije mnogo govorila u javnosti. 

Majka Jelene Gavrilović bila je teško bolesna - Glumica otkrila najveću tugu 

Glumica je praznike dočekala u krugu svojih najbližih, zbog čega je neizmerno zahvalna. Vreme božićnih praznika iskoristila je da otkrije svoju najveću tajnu, ističući da joj je magična atmosfera doma i porodice pomogla da na nogama pregrmi težak period s kojim se nedavno suočila. 

- Moram nešto da vam priznam, imam težak period iza sebe. Mama je bila teško bolesna. Drago mi je da nekako u tim situacijama, kada je ljudima najviše potrebna ta toplina doma - da se nekako ona ipak održi. To je uvek tako i kada se u domu iznosi slavski kolač ili kada je Božić, porodica je neprocenjiva - rekla je glumica za „Kurir”.

Jelena Gavrilović: Bila je NA KORAK DO SVADBE, a onda joj se desio PEH

Majka Jelene Gavrilović bila je teško bolesna, ali u njihovom domu nikad nije nedostajalo radosti i smeha

U njihovom domu ovih dana bilo je praznično. Po svim tradicijama, Jelenina porodica obeležava Božić, pa se glumica i ove godina nadala novčiću iz česnice. Međutim, 2021. godina biće godina novca, ali za njenog brata. 

- Moj brat je tu izlazio kao pobednik. On uvek sve pronađe, a ja nikada nisam našla dukat. Zadovoljna sam da za Badnje veče i na Božić prosto budem uz svoju porodicu. Kod nas u kući je trpeza uvek bogata. Sprema se nekoliko dana, jer smo mi megalomani. Kod nas je sve to naširoko, naveliko, jer se nikada ne zna ko će da svrati. Negde sam srećna što je tako, jer se uvek nešto deli, što je dobro - objasnila je.

Jelena Gavrilović ekskluzivno za "Story": Spremna sam da osnujem porodicu!

Jelena Gavrilović poštuje porodične vrednosti i tradicije, a za magazin „Story” nedavno je priznala da je spremna da osnuje porodicu. Kako je u stabilnoj vezi i veoma srećna u ljubavi, ovakav scenario mogao bi uskoro i da se dogodi: 

- Po mom mišljenju, to je najvažnija životna uloga za bilo koju ženu i volela bih da imam što više dece. Shvatila sam da fokus svoje sebične pažnje moram da usmerim na drugo biće i uverena sam da će me majčinstvo sigurno promeniti nabolje. I da, meni se to još nije dogodilo, ali reću ću vam da žena postaje majka onda kada to odluči. Kada shvati da je pronašla pravog partnera za to. Znate, ništa u životu nije zagarantovano da će trajati zauvek, ne postoji tapija na večnu ljubav, ali postoji osećaj koji vam govori „to je taj muškarac“.

Komentari (0)

Loading