VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019: Evo ko će imati SREĆE U LJUBAVI, a ko PROBLEME SA NOVCEM

10/01/2019 | 12:53

Škorpija

Posao: 2019 godina je na neki način nastavak više nego uspešne prethodn godine u kojoj su vam se sva vrata otvorila. Sada je vreme da uživate u plodovima svog rada. Jupiter prolazi vašim prirodnim poljem novca, što donosi odličnu zaradu, pa ćete biti veoma zadovoljni. Budite obazrivi i pametno ulažite svoj novac, ovo je tranzit od godinu dana, da ne biste kasnije bili u panici gde vam je novac otišao.

Ljubav: ulaskom Urana u znak Bika, direktno dolazi do promena na vašem polju ljubavi. Vreme je da preispitate partnerstvo u kom se nalazite, unesete novine, date prostora I sebi I voljenoj osobi, jer je to sada zadatak. U suprotnom, budite sigurni da će se promena desiti u vidu prekida odnosa. Oni koji su još uvek slobodni, promenu doživljavaju u vidu ulaska u novu vezu sa ekscentričnom, slobodoumnom I naprednom osobom. vrlo brzo ćete razgovarati o zajedničkom životu I braku. Sve će se desiti preko noći I trebaće vam vremena da se snađete, okolina će biti iznenađena brzim razvojem događaja.

Zdravlje: nećete imati većih problema, mada se može desiti povećanje telesne težine jer će vam se često javljati želja z aslatkišima.

Strelac

Posao: Vi ste najsrećniji horoskopski znak u 2019. godini a razlog za to je Jupiter u vašem znaku, koji je tu posle dvanaest godina. Ne postoje vrata koja vam se neće otvoriti u narednih 365 dana. Pored rasta na poslovnom planu, desiće se I vaš duhovni rast, a javiće se I potreba da upoznajete nove culture, zemlje, običaje. Godina je izuzetno povoljna kada je privatni posao u pitanju,a li I rad sa strancima. Ako ste u potrazi za poslom, sada ćete gai naći.

Ljubav: planeta sreće povoljno utiče I na vaš ljubavni život. Unapredićete odnos sa voljenom osobom, putovaćete, učiti jedno o  drugog. Preporuka je da što više boravite u inostranstvu, u vidu produženih vikenda jer na taj način učvršćujete svoju ljubav. Slobodni Strelčevi bi tokom 2019 godine mogli sresti sudbinsku osobu koja će ima veze sa inostranstvom.  

Zdravlje: moguće povećanje telesne težine .

Jarac

Posao: veliki broj obaveza sa kojima ćete se susresti u 2019.godini će u vama izazivati zadovoljosti jer znate da  se nečemu možete I nadati u smislu uspeha. U prvim nedeljama godine, zbog Marsa u znaku Ovna, mogući su konflikti sa nadređenima pa dobro razmislite kako ćete nastupati.

Ljubav: ako ste zauzeti, tokom sledeće godine ćete ozbiljno raditi na odnosu u kojem se nalazite. Preispitaćete stavove “za I protiv” I na osnovu toga zaključiti kuda vodi vaša emotivna prča. Slobodni pripadnici vašeg znaka će imati priliku da promene ljubavni status sa osobom koja je na poziciji I koja je nešto starija od vas. Moguće je da ste u prošlosti već sreli.

Zdravlje: neophodno je da se više odmarate.

Stranice 1 2 3 4
Story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike