Večita dilema jačeg pola: Koja je savršena dužina šortsa za kupanje

19/06/2017 | 21:16

Kada dođe leto, devojke i dame misle da su jedine koje muku muče šta obući za odlazak na bazen ili plažu. E pa, ako vam je za utehu i jači pol ima večitu dilemu, da li ići u kratkom ili dužem šortsu ili možda obući kupaće gaće.

Ako ste i vi među ovim muškarcima, evo male pomoći.

Dugački šortsevi – preko kolena

Ako idete na more da biste se kupali i uživali u letnjem suncu, onda izbegnite predugačke šortseve. Oni su kabasti, teško se suše i otežavaju plivanje. Međutim, ako e bavite surfingom ili nekim drugim sportom na vodi, ovaj šorts će vam biti savršen, jer štiti vašu kožu od povreda i udara.

Srednji šortsevi – iznad kolena

Ovo je najpopularnija dužina i to sa razlogom. Ovi šortsevi vam pružaju dovoljnu pokretljivost u vodi, ali njih možete koristiti i kao normalne šortseve, što je sjajna stvar. To znači da posle plaže direktno možete otići u kafić i niko neće pomisliti da ste obučeni neadekvatno.

Kratki šortsevi – sredina butina

Ovi šortsevi su samo za plažu i u njima ćete teško moći da sednete u kafić ili neki bar. Međutim, ako znate da ćete najviše vremena provesti na plaži i u vodi, onda je ovaj šorts najbolji izbor. Bićete veoma pokretljivi i brzo ćete se sušiti, što je sjajna stvar.

4. Kupaće gaće (bokserice)

Ove kupaće bokserice izgledaju sjajno na muškarcima koji su u treningu i koji imaju šta da pokažu. Takođe, najbolje su za one koji se bave plivanjem i koji veći deo dana na plaži provode u vodi plivajući. Neverovanto brzo se suše i omogućiće vam pokretljivost koju imaju olimpijski plivači.

Autor: Story.rs
Izvor: muskimagazin.rs
Foto: Guliver/Thinkstock

Još iz rubrike