Novi Biznis Total paketi za inovativan pristup korisnicima

17/06/2019 | 11:00

Od danas su Telenor Biznis korisnicima dostupna četiri nova Total paketa – Biznis Total 5, Biznis Total 15, Biznis Total 25 i Biznis Total 100. Novi Total Biznis paketi sadrže neograničene minute i poruke u domaćem saobraćaju, po 2 GB mesečno za Facebook, Instagram, Twitter, Viber i WhatsApp, internacionalne pozive po nižim cenama za 44 destinacije, a uz sve to, korisnici mogu da biraju i dodatne servise koji odgovaraju njihovom poslovanju.

– Po prvi put na tržištu uvodimo koncept paketa koji daje mogućnost korisniku da ga prilagodi sebi i svom načinu rada. Dodatne servise kreirali smo pažljivo prateći različite potrebe naših korisnika, i oni uključuju međunarodne pozive, minute i internet u romingu, koji pokriva ceo svet, ili određene zemlje. Verujemo da ćemo, uz nove pakete sa još većim internet saobraćajem i relevantnim uslugama napraviti razliku na tržištu i da će njihovu vrednost prepoznati naši postojeći i budući korisnici – izjavio je Ivan Stojanović, direktor Biznis marketinga i prodaje.

U okviru tarifa Biznis Total 15, Biznis Total 25 i Biznis Total 100 korisnici imaju mogućnost aktivacije jednog, dva ili tri dodatna servisa. Među dostupnim servisima su 50 minuta međunarodnih poziva ka svim destinacijama (izuzev ka satelitskim mrežama), 25 minuta roming poziva (odlaznih i dolaznih) u celoj Evropi, uključujući Tursku, Rusiju, SAD, Kinu i UAE, 1 GB roming saobraćaja u celoj Evropi (uključujući Tursku), Rusiji, SAD, Kini i UAE, 3GB interneta i 300 minuta poziva (odlaznih i dolaznih) koji važe u mrežama Telenor CG, Telenor Mađarska i Telenor Bugarska i Deezer aplikacija.

Nakon što korisnik prvi put aktivira dodatne servise, oni se automatski aktiviraju svakog 1. u mesecu. Korisnici koji imaju pravo na dva ili tri dodatna servisa ne mogu da aktiviraju isti servis više puta, već svaki izabrani servis mora biti različit.

Korisnici će tokom promotivnog perioda koji traje do 15. avgusta moći besplatno da promene izabrani servis, i to tako što će postojeći servis biti deaktiviran na kraju tekućeg meseca, a od prvog dana narednog meseca korisnik može da aktivira novi servis. Nakon 15. avgusta, korisnici će takođe moći da promene izabrani servis, i to trenutno, s tim što će prva promena izabranog servisa biti besplatna, a svaka naredna će se naplaćivati 999 dinara.

story.rspromo

Još iz rubrike