Discovered by Coke! – Postani nova muzička zvezda

26/09/2019 | 14:13

Potraga za našom novom muzičkom zvezdom je počela! Discovered by Coke! je jedinstveno takmičenje gde stas, držanje i lepota nisu presudni. Važno je da imate dobar glas i talenat za pevanje koji želite da pokažete publici.

Coca-Cola i Bassivity Digital uz pomoć četiri slavna imena naše muzičke scene Sare Jo, Bojane Vunturišević, Leona i grupe S.A.R.S. u ulozi mentora, kreću u uzbudljivu misiju i imaju jedan cilj – da pronađu novu muzičku zvezdu Srbije.

Svi koji žele da učestvuju u takmičenju, treba da se registruju na sajtu www.discoveredbycoke.rs i izaberu svog mentora. Od ponuđene 3 pesme potrebno je da snime svoju izvedbu one koja im se najviše dopada, a zatim da postave video fajl snimljene pesme koristeći kod koji se nalazi na svakoj od promotivnih limenki Coca-Cole.

Prava faza takmičenja je počela i u samo nekoliko dana na sajtu www.discoveredbycoke.rs prijavilo se na desetine kandidata koji svojim izvedbama već osvajaju srca publike i skupljaju glasove. Dvanaest najboljih izabraće mentori, po troje za svoj tim, a trinaestog polufinalistu dobićemo glasovima publike. Njih u oktobru očekuje Boot camp, gde će im mentori preneti njihova znanja i iskustva iz pevanja, koreografije, produkcije, artist menadžmenta i performansa na sceni. Četvoro finalista nastupiće na velikom završnom koncertu, a samo jedan od njih će poneti naslov pobednika talent show-a Discovered by Coke čime dobija pravo na jednogodišnji ugovor sa produkcijskom kućom Bassivity Digital, singl sa spotom tokom 2020. i novčanu nagradu u iznosu od 5000 evra.

Glasajući za svoje favorite tokom čitavog takmičenja sakupljate bodove koji vam donose super poklone: ulaznice za finalni koncert, upoznavanje sa mentorima, promotivne majice sa njihovim potpisom…Ukoliko želite da postanete nova muzička zvezda pod mentorstvom popularnih umetnika, prijavite se na Discovered by Coke!, učite od najboljih i osvojite vredne nagrade!

story.rsPromo

Još iz rubrike