Lifestyle

Mobilni telefon je tvoj najbolji modni dodatak!

Mobilni telefon je tvoj najbolji modni dodatak!

Kada biraš savršeni look, modni dodaci su ti koji će ga zaokružiti, dati mu karakter, eleganciju i dodati onaj finalni pečat tvom stilu. Postoji jedan modni dodatak bez kojeg ni jedna od nas nikada ne izlazi iz kuće, a koji je istovremeno i jedna od najvažnijih stvari koje posedujemo i svuda nosimo sa sobom. Naravno, mislimo na mobilni telefon.

Kada budeš tražila baš onaj savršen mobilni ili neki od brojnih dodataka za mobilne telefone, svoju kupovinu obavezno započni na genijalnom onlajn servisu Idealno.rs koji ti omogućava da sve ponude i proizvode uporediš i pregledaš na jednom mestu.

Bez obzira da li želiš da slikaš sjajne fotke, napraviš selfi sa najdražom prijateljicom ili da objaviš post na Instagramu, sigurni smo da ti je važno da tvoj pametni telefon izgleda podjednako trendi kao i tvoje modne kombinacije!

Evo šta treba da uradiš:

  • Na portalu Idealno.rs otvori kategoriju Mobilni telefoni i oprema u kategoriji te čekaju najbolji modeli pametnih telefona i sva oprema koju možeš da zamisliš; od dodatnih punjača i baterija, preko zvučnika i hends-fri slušalica do najrazličitijih maskica i torbica i novog selfi stika.
  • Kupuj samo u pouzdanim prodavnicama. Ako budeš koristila portal Idealno.rs nećeš imati problema s ovim. Idealno.rs ti prikazuje isključivo ponude proverenih i pouzdanih srpskih onlajn prodavnica tako da nema šanse da ćeš biti razočarana naručenim proizvodom.
  • Uvek pregledaj i ponudu u aktuelnim katalozima i lecima – Ako nisi znala, Idealno.rs svake nedelje objavi barem 50 novih aktuelnih kataloga i letaka. Mnogi od njih se odnose na tvoje omiljene modne prodavnice i šoping centre. Uvek je dobra ideja proveriti ponudu u aktuelnim katalozima, sigurno ćeš pronaći odličnu ponudu i neki dobar modni detalj.
  • Za kupovinu možeš da koristiš i svoj mobilni. Ne mora sve da bude preko računara, na Idealno.rs sve ponude možeš da pregledaš i na svom mobilnom. Moraš i da instaliraš besplatan dodatak za Chrome 1-2-3 Kupovina s Idealno.rs koji će ti omogućiti pregled cena u srpskim veb prodavnicama dok pretražuješ omiljene proizvode na Guglu.

Izgledaj senzacionalno u svakom trenutku

Smartfon je jedan od najboljih modnih dodataka koji će ti ikada trebati. Cela čar se krije u tome da ti izabrani model mobilnog odgovara svojom veličinom, da nije pretežak i nezgrapan, da podržava sve funkcije koji su ti potrebne i ne manje važno, da svojim izgledom i dizajnom odgovara svim tvojim modnim kombinacijama.  

Kada razmišljamo o savršenom modelu mobilnog ne mislimo na sve popularnije modele koji dolaze u najrazličitijim bojama, za to nam ionako služe maskice i torbice za mobilne telefone. Mislimo na one mobilne čiji dizajn odiše elegancijom i kvalitetom, za čiju izradu su korišćeni najbolji dostupni materijali, na modele pametnih telefona koji dolaze u metalik bojama poput crne, zlatne ili srebrne ili nama najdraže, boje ružičastog zlata. Oni su tvoj savršeni modni dodatak!

Kada biramo mobilni telefon, obično pazimo na ove tri stvari – njegov celokupan dizajn i kvalitet izrade, na 4G funkciju koja nam omogućava nesmetano korišćenje svih kanala društvenih mreža koje obožavamo i na jačinu i kvalitet baterije koja mora da izdrži naše svakodnevne akcije.

Tvoj novi smartfon ti treba ako…

…. koristiš FB ili Instagram!

Iako su kamere na pametnim telefonima sve bolje i naprednije sa svakim novim modelom koji izađe na tržište i dalje nije baš lako pronaći smartfon sa kvalitetnom prednjom kamerom. Ako tražiš savršeni mobilni telefon za najbolje selfije, potraži aktuelne vodiče i savete za kupovinu pametnih telefona s najboljim kamerama na portalu Idealno.rs.

… ako želiš da kupuješ putem interneta!

Uvek tražiš zanimljiv dizajn, kvalitetne materijale i pokušavaš da složiš novu i drugačiju modnu kombinaciju? Baš sve što ti treba za savršen izgled pronaći ćeš na portalu Idealno.rs na kojem više od 250 brendova i više od 70 veb prodavnica predstavlja svoje kolekcije odeće i obuće. Na taj način možeš uštedeti vreme u pretraživanju najlepših proizvoda, ali i sačuvati svoj budžet jer svaki proizvod možeš istovremeno da proveriš u više različitih veb prodavnica.

… želiš da koristiš neke od brojnih modnih aplikacija!

Bez obzira da li koristiš iPhone ili neki Android telefon, na raspolaganju su ti brojne modne aplikacije koje će ti pomoći da osmisliš nezaboravne modne kombinacije. Ako tražiš modnu inspiraciju za najbolji prolećni look ili savršene nove cipele, neka ti neke od modnih aplikacija pomognu u odabiru.

… želiš da slikaš najbolje fotke za svoj Instagram feed!

U svakom trenutku slikaj zanimljive i inspirativne fotke na kojima će ti pozavideti svi tvoji virtuelni prijatelji i pratioci na Instagramu ili Fejsbuku. Kažu da je najbolja kamera ona koju imaš pri ruci, pa zato izaberi pametni telefon s kvalitetnom prednjom i zadnjom kamerom, nećeš zažaliti.