
U ovom jelu uživaju ćerke Sergeja Ćetkovića: Recept za potaž od šargarepe Kristine Ćetković gotov za par minuta
Recept Kristine Ćetković za potaž od šargarepe sa nanom će vas oduševiti.

Antonio Ahel/ATAImages
Kristina i Sergej Ćetković su 2010. godine usvojili devojčicu Lolu, a dve godine kasnije u njihov dom je stigla četvoromesečna Mila.
Kristina i Sergej nikada od svojih naslednica nisu krili da su usvojene. Kako su i sami rekli, ukoliko Lola i Mila ikada budu poželele da upoznaju svoje biološke roditelje, Kristina i Sergej će se potruditi da im i tu želju ispune.
Pročitajte: Supruga Sergeja Ćetkovića okupila pola estrade: Rodjendansko slavlje trajalo do zore
Oni su složna i idilična porodica koja uživa u svom zajedništvu, a Kristina Ćetković čini da imaju topao dom.
Ona neretko na svom Instagram profilu objavljuje recepte, a sada je podelila recept za potaž od šargarepe sa nanom koji će vas raspametiti.
Sastojci:
Jedna veća glavica crnog luka
Jedan praziluk (svetli deo)
4 čena belog luka
600g šargarepe
1l vode
dve grančice sveže nane
so
biber
maslinovo ulje
Priprema:
Povrće oprati i iseckati.
Na maslinovom ulju propržiti crni luk dok ne postane staklast. Kada postane staklast, dodati praziluk i beli luk. Pržiti 2-3 minuta na srednjoj temperaturi, pa dodati šargarepu, začine i vodu. Poklopiti i kuvati 20-25 minuta dok šargarepa ne omekša. Skloniti sa ringle.
Izblendirati štapnim mikserom.
Grančice nane oprati hladnom vodom, pa njima pažljivo promešati potaž. Mešati oko minut.
Prijatno!
Komentari (0)