
Ovo nikako ne radite na prvi dan Uskrsa, teraće vas maler cele godine
20/04/2025
4h
Običaja za Uskrs je mnogo
Autor: Teodora Vuković | 02/04/2025
Doručak Kristine Radenković savršen za poneti
Ata Images
Doručak je najvažniji obrok u toku dana i obrok koji ujedno najčešće preskačemo, zbog prekomernog broja obaveza koje ujutru imamo. Ipak, Kristina Radenković ima rešenje. Osimslila je recept za savrečn obrok za poneti, koji je nutritivno bogat, a niskokaloričan, te je pogodan i za one koji broje svaku kaloriju.
Omiljeni doručak Kristine Radenković ovsena je kaša koja se sprema za manje od pet minuta.
Sastojci:
Omiljeni doručak Kristine Radenković - Priprema:
Isečkajte banane i jagode i stavite na dno posude. Dodajte četiri kašike ovsenih pahuljica, zatim dodajte sitno seckane orašaste plodove.
Dodajte grčki jogurt i pomešajte.
Ukoliko želite brzi obrok za poneti, spakujte sve u malu posudu i ponesite doručak sa sobom na posao.
Ovo nikako ne radite na prvi dan Uskrsa, teraće vas maler cele godine
20/04/2025
4h
Običaja za Uskrs je mnogo
Nemojte da je čuvate, ni da je bacate: Šta treba da uradite sa čuvarkućom od prošle godine
18/04/2025
2 dana
Evo šta treba da uradite sa čuvarkućom od prošle godine
Idealna uskršnja poslastica: Deca će je obožavati, a pravi se brzo i lako
18/04/2025
2 dana
Bliži se Uskrs, a ovaj recept za uskršnju poslasticu koja se veoma lako pravi, a izuzetno je ukusna.
U imanje Kristine Radenković uloženo čitavo bogatstvo: Ovakav vrt možete videti samo na filmu (FOTO)
17/04/2025
2 dana
Imanje Kristine Radenković njena je oaza mira
Svima želim mnogo ljubavi i sreće: Ceca čestitala Uskrs
20/04/2025
2h
Ceca Uskrs čestitala svima
Veliko slavlje u domu Jovane i Željka, za Joksimoviće Uskrs nikad nije bio srećniji
20/04/2025
3h
Uskrs u domu Joksimovića nikad nije bio srećniji
Ovo nikako ne radite na prvi dan Uskrsa, teraće vas maler cele godine
20/04/2025
4h
Običaja za Uskrs je mnogo
Sledeće godine stiže beba: Rada Manojlović o najvećoj sreći
19/04/2025
1 dana
Beba Rade Manojlović pevačici je najveća želja
Komentari (0)