Lifestyle

Nina Badrić, Jelena Rozga i Jelena Tomašević gošće Sergeja Ćetkovića

Pet rasprodatih koncerata u Zagrebu, najavljen drugi koncert u Sava-centru!

Nina Badrić, Jelena Rozga i Jelena Tomašević gošće Sergeja Ćetkovića

Aleks Dmitrović

Pop pevač Sergej Ćetković, jedan od najvoljenijih izvođača u regionu, oborio je sve rekorde rasprodavši pet uzastopnih koncerata u prestižnoj zagrebačkoj dvorani "Vatroslav Lisinski". Publika u Zagrebu uživala je u nezaboravnim večerima punim hitova, dok su mu se na sceni kao specijalni gosti pridružile poznate pevačice Nina Badrić, Jelena Rozga i Jelena Tomašević.

„Mi smo dugogodišnji prijatelji i uvek se rado odazivam Sergejevom pozivu, ma gde god bila,“ izjavila je Jelena Rozga, koja je nastupila sa Ćetkovićem druge i treće večeri, zajedno izvodeći pesmu "Prsten na sto."

Treće večeri publika je imala priliku da uživa u raskošnom nastupu Jelene Tomašević, koja je podelila svoju radost zbog prilike da nastupa sa Sergejom.

„Zagreb je sinoć bio centar sveta. Hvala ti, dragi moj Sergej, na pozivu da pevamo zajedno! Ponosna sam na tebe i na sve što postižeš“, izjavila je Jelena.

Sergej Ćetković ove godine slavi 25 godina izuzetno uspešne karijere, a osim Zagreba, ovu značajnu godišnjicu obeležiće i serijom koncerata u Beogradu. Prvi koncert u "Sava-centru" rasprodat je u rekordnom roku, dok su ulaznice za drugi koncert, zakazan za 14. decembar, još uvek dostupne putem online platforme Efinity i na prodajnom mestu u "Sava-centru".


Ne propustite priliku da u najlepšoj koncertnoj dvorani na Balkanu uživate u hitovima “Pogledi u tami”, "Kad bi htjela ti”, “Nek te ljubav dočeka”, “Pola moga svijeta”…

 

Komentari (0)

Loading