Lifestyle

Tri jednostavna načina da osvežite stan sa malo novca i vremena

Uređenje stana mnogima je posebno uživanje

Tri jednostavna načina da osvežite stan sa malo novca i vremena

shutterstock

Uređenje stana mnogima je posebno uživanje, a posebno ako je vaš kućni enterijer prestao da vam prija, Posebno ako nemate vremena ili novca za globalno renoviranje, naoružajte se našim savetima i budite kreativni!

Pročitajte: Navika koju svi imamo predstavlja ozbiljnu pretnju po zdravlje - Na ovom mestu u stanu peškiri NE SMEJU da stoje

Promena dekoracije vašeg doma nije samo način da osvežite enterijer, već i važan element brige o vašem emocionalnom i psihičkom blagostanju. Zamena nameštaja, zamena dekoracije ili čak unošenje malih promena može da napravi veliku razliku u vašem raspoloženju, smanji nivo stresa i inspiriše nove ideje.

Preuređivanje nameštaja ili promena dekora pomaže da se osveži poznati prostor, stvarajući osećaj novosti i udobnosti. Ovo je posebno korisno ako okruženje postaje montono.

Zavese

Upotpunite unutrašnjost novim svetlim detaljima. Na primer, izaberite novi tekstil u određenoj boji. Maslina i grafit su sada u trendu. Pokušajte da izaberete zavese u ovim nijansama.

Dom je mesto gde se oporavljamo i važno je da okruženje pogoduje ovom procesu. Unošenje promena u vaš enterijer može vam pomoći da poboljšate raspoloženje i emocionalno stanje, čineći vaš dom udobnijim i harmoničnijim.

Photo by Terry Magallanes from Pexels

 

 

Da biste stvorili prijatno i udobno okruženje, možete dodati inspirativne postere ili slike u unutrašnjost u stilu dizajna vašeg stana.

Novo okruženje može podstaći kreativno razmišljanje i inspirisati nove ideje. Promena vašeg enterijera, na primer dodavanje novih elemenata ili boja, pomoći će da probudite svoje skrivene rezerve kreativnosti.

Zidno ogledalo

Pokušajte da dodate predmete neobičnih boja i oblika koji bi postali zanimljiv akcenat u dizajnu vašeg enterijera. Na primer, kupite ogledalo zamršenog oblika, stočić za kafu jarkih boja ili staklenu sliku.

shutterstock

 

 

Stočić za kafu

Dodajte još tapaciranog nameštaja da biste stvorili dodatne prostore za sedenje. Takođe, ako imate balkon, možete opremiti minijaturni prostor za sedenje sa udobnim pufom, malim stočićem za kafu i policom za knjige.

Komentari (0)

Loading