Džepna Venera ima tajnu kako joj polazi za rukom da sa 50 izgleda kao da joj je 30

18/07/2018 | 22:00

Kada je reč o šminkanju, pevačica preferira kremaste proizvode jer smatra da joj to daje prirodniji, svežiji izgled.

Hello July!! #KylieCalendar 🎾

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Kajli Minog ima 50 godina, ali joj verovatno ne biste dali više od 30. Evo kojih jednostavnih pravila nege kože se pridržava.

Lepa pevačica izgleda skoro jednako mladoliko kao i na početku karijere, a sada je otkrila da je njena tajna u pridržavanju tri jednostavna pravila kada je reč o nezi kože.

– Znam da će ovo da zvuči kao dosadna informacija, ali moj savet je da nanosite zaštitnu kremu redovno, da čistite lice maramicama namenjenim za to i da uvek skidate šminku – rekla je Kajli.

Pored pridržavanja ovih jednostavnih pravila, Kajli savetuje da povremeno, kada imate vremena i novca, odete kod dermatologa na poneki tretman.

Ona je ranije otkrila da je fan tretmana lica radio talasima, kojima se učvršćuje koža i vraća sjaj. Jedan tretman traje oko sat vremena, a pevačica im se podvrgava na svakih nekoliko meseci.

Takođe, njena bliska prijateljica je izjavila za „Daily mail“ jednom prilikom da pevačica voli neinvazivne tretmane i da je „tretman radio talasima bezbolan, opuštajuć i prirodniji od botoksa.

– Kajli veruje da je ovaj tretman skinuo godine sa njenog lica, a da joj pritom nije dao zaleđeni, neprirodni izgled – otkrila je njena prijateljica.

Story.rsStil Kurir.rsGulliver/Getty, Instagram

Još iz rubrike