Da li biste se hranili kao Kejti Holms?

11/03/2018 | 15:30

Poznata glumica otkrila je kako ne može uvek da jede baš sve što želi, kao i koliko i kako vežba

Kejti Holms (39) jedna je od onih glumica koja neguje prirodan izgled, ali i zavidnu liniju. Neno telo je vitko, ali ne preterano, pa bi mnoge žene volele da mogu da izgledaju baš poput nje. Koliko god se jednostavno činilo, Kejti priznaje kako joj je ponekad teško zaobići neke od njenih najdražih jela kako ne bi nakupila dodatne kilograme i ugrozila vlastito zdravlje nezdravim i kaloričnim izborom namirnica.

– Ne jedem uvek sve što želim. Trudim se da jedem što zdravije i svakodnevno jedem povrće – rekla je za “People” simpatična glumica.

Svoj dan uglavnom započinje “smoothijem”, a ističe kako kod kuće uvek ima pahuljice, supu u konzervi, testeninu kao i sok od paradajza kako bi mogla barem nešto da pojede ako nema puno vremena za ručak pre ili nakon posla.

Kako se ovih dana priprema za novu ulogu u filmu ‘The Doorman’, glumica pazi da uvek bude sita, zdrava i utegnuta.

Kako ponekad odluči da prekrši svoju reč i ipak posegne za brzom hranom, omiljena joj quesadilla sa sirom. Da bi istopila prekomerne kalorije nakon ukusne quesadille, Kejti marljivo vežba, a otkrila je i kako je u poslednje vreme razvila posebno zanimanje za jedan sport.

– U poslednje vreme dosta sam se posvetila boksu, nisam se nikad pre u tome okušala pa mi je zabavno – iskrena je glumica.

Na taj način izbacuje i stres i kalorije iz sebe.

– Kada odem na trening, razmišljam o svim stvarima koje me živciraju pa se opustim i izbacim sve negativno iz sebe. Takođe, sve pozive obavljam nakon treninga jer sam tada puno mirnija – priznaje Kejti i dodaje kako u teretani diže puno više kilograma nego što je to pre mogla:

– Pre sam mogla da podignem samo tegove od dva kilograma, a sada mogu između 6 i 9 kilograma.

Објава коју дели news of stars (@newsofs) дана

story.rsstory.hrguliver/getty, instagram

Još iz rubrike