Lepota

Lepa i zdrava kosa tokom leta? Da, moguće je, a znamo i kako

Najbolji proizvodi za zaštitu kose od sunca

Lepa i zdrava kosa tokom leta? Da, moguće je, a znamo i kako

Shutterstock

Sjajna i negovana kosa odraz je ne samo lepote, već i zdravlja. Pravilna ishrana, ali i adekvatna nega najbolji su put do željenog izgleda. Međutim, tokom letnjih vrućina, kada smo izloženi visokim temperaturama, potrebno je pojačati negu.

Stručnjaci savetuju da se u ovo doba godine ne koristi fen, prese za kosu, niti bilo koja druga dodatna pomagala. Istovremeno, preporuka je da se krajevi redovno šišaju.

Naravno, posebnu pažnju treba obratiti na izbor proizvoda koji će kosu zaštiti od sunca, vetra, slane vode ili hlora na bazenima jer svi ti faktori zajedno čine da se kosa brže suši, lomi i puca, dok se farba lakše ispira.

Pravilna i pravovremena nega pomoći će da kosa ostane hidrirana i zdrava, a samim tim i celokupan izgled bude blistaviji i lepši.

Ukoliko ste u dilemi koje proizvode izabrati u više nego bogatoj ponudi koja se može naći u radnjama, “Story” vam preporučuje tri odlična proizvoda za negu kose, koja će od 5. do 18. avgusta biti snižena do 30%.

Shutterstock

 

OGX argan marokansko ulje šampon za kosu, 385 ml

Jedinstvena, dragocena mešavina arganovog ulja iz Maroka, koja je sastojak je ovog OGX šampona, prodire direktno u dlaku i obnavlja sjaj i mekoću i istovremeno jača i dovodi do mekog, zavodljivog i sjajnog izgleda.

OGX šampon arganovo ulje iz Maroka na suvu kosu deluje tako što je dubinski hrani. Štiti kosu od isušivanja, spoljašnjih uticaja, bez sulfata i parabena.

Pogodno je za farbanu kosu jer podiže sjaj uz jačanje dlake. Deluje na oštećenu kosu tako što obnavlja kutikulu.

OGX/Promo

 

 

Jedinstvena mešavina koja obnavlja mekoću dlake pomoću prirodnih, neagresivnih sredstava za čišćenje. Ova egzotična dragocena mešavina arganovog ulja iz Maroka hidrira, hrani, oživljava kosu, čini je mekšom i jačom uz zaštitu od štetnih spoljašnjih uticaja, kao što su vrelina fena ili pegle i UV oštećenje.

OGX Argan Oil of Morocco regenerator za kosu, 385 ml

OGX Argan Oil of Morocco regenerator za kosu ima jedinstvenu i dragocenu formulu. Obogaćen je marokanskim arganovim uljem koje neguje normalnu, suvu i oštećenu kosu.

OGX Argan Oil of Morocco regenerator poboljšava strukturu, te hrani i jača kosu dajući joj intenzivnu vlažnost. Takođe, poboljšava strukturu kose, koja postaje mekana i zdrava, te ponovno može zasijati očaravajućim sjajem. Ne sadrži parabene i sulfate. Za najbolje rezultate kombinujte sa drugim OGX proizvodima za kosu.

OGX/Promo

 

 

OGX Argan Marokansko ulje maska za kosu, 300 ml

Maska za suvu, oštećenu i hemijski tretiranu kosu koja posle šezdeset sekundi deluje na kosu. Proteinska maska za kosu sa argan marokanskim uljem, bez silikona i parabena.

OGX/Promo

 

Sniženje se odnosi na onlajn šop i na sve objekte "Lilly Drogerie".

U akciji ne učestvuju proizvodi koji su na sniženju, rasprodaji, kao ni poklon-setovi.

Komentari (0)

Loading