Horoskop

Nedeljni horoskop do 25. avgusta 2024. godine: Strelčevima se savetuje veliki oprez u ljubavi, Jarčeve čeka predivno poznanstvo

Nedeljni horoskop do 25. avgusta 2024. godine pročitajte u nastavku

Nedeljni horoskop do 25. avgusta 2024. godine: Strelčevima se savetuje veliki oprez u ljubavi, Jarčeve čeka predivno poznanstvo

panajiotis/pixabay

Nedeljni horoskop do 25. avgusta 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: U ovoj sedmici Ovnovima predstoji uglavnom bavljenje papirologijom sa akcentom na završavanje već započetih poslova. Na samom startu nije isključen da dođe i do prekida neke saradnje. Iako vas mogu očekivati brojne prepreke, ne smete dozvoliti da vam se obaveze gomilaju, jer kasnije nećete imati dovoljno vremena da sve završite kako treba, a uz to su moguće i greške.

Budite strpljivi i u ophođenju sa saradnicima, nemojte impulsivno reagovati na svaku sitnicu koja vam smeta. Krajem sedmice ćete malo bolje funkcionisati, ali nemojte se  suviše opuštati.

Ljubav: Ove sedmice savet za Ovnove koji su u emotivnim vezama bi bio da budu pokretači akcija, što i jeste u skladu sa njihovom prirodom. Izlasci, druženja, kraća putovanja, sve je u opticaju. Širite pozitivnu energiju, budite veseli i biće vam uzvraćeno.

Slobodni Ovnovi mogu upoznati nove osobe sa kojima će imati odličnu komunikaciju. Nova poznanstva prvenstveno dolaze iz poslovnog okruženja, uživajte ali ne očekujte nešto posebno da će se desiti.

Zdravlje: Osim  velike iscrpljenosti zbog obaveza u poslovnom segment, zdravlje bi trebalo da bude na zadovoljavajućem nivou. Ono što vam je potrebno jeste odmor i dobar i kvalitetan san.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Bikovima i ova radna sedmica donosi i dalje upozorenje da budu oprezni sa finansijama pre svega. Na samom startu moguće su neke nepredvidive okolnosti pre svega tehničko-organizacione prirode, koje neće zavisiti od vas, i koje vas mogu usporavati. Budite oprezni u komunikaciji sa autoritetima, možda će imati kritike na vaš račun, stoga ne reagujte impulsivno. Potrebno je da se maksimalno prilagodite timskom radu, ili zatražite pomoć od prijateljski nastrojenih osoba. Krajem sedmice trebalo bi da se pozabavite završavanjem papirologije, ili dogovorima koji vam se već neko vreme vuku, mate solidne šanse da sev uspešno okončate.

Ljubav: Kod Bikova u emotivnim pričama, ova sedmica  donosi  poboljšanje situacije, ulazite u malo mirniji period. Najbolje bi bilo da sa partnerom  odete na letovanje i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu emotivnu priču. Aktuelno je ono što se vezuje za putovanja, za daljine, za osobe koje ne žive u vašem mestu stanovanja, ali i kontakti preko društvenih mreža i prijatelja. Slobodni Bikovi interesantne ljubavne priče se mogu desiti potpuno neočekivano i kada se najmanje nadate. Uživajte.

Zdravlje: Sve zdravstvene tegobe mogu biti prolaznog karaktera i možete ih se lako rešiti, uz zdravu ishranu i unos vitamina. Budite što više u pokretu.

Nedeljni horoskop do 25. avgusta 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Možete očekivati dosta konfuzije, nejasnoća, a sve će se odvijati velikom brzinom pa ako nešto radite što vam je važno, obavezno se konsultujte, potražite savet ili pomoć. Ukoliko nešto potpisujete, čitajte više puta i najsitnije detalje, stavku po stavku. Obratite pažnju na  obaveze koje su  ostale nezavršene, jer će vas saradnici podsetiti na njih možda kroz kritiku. Bilo bi dobro da zatražite na vreme pomoć od osoba od poverenja, biće manje stresno po vas. Nikako nije povoljan period za bilo kakvim brzanjima, ma koliko mislili da ste sto posto u pravu možete pogrešiti ili nešto važno prevideti. Očekuje vas promenljiva finansijska situacija.

Ljubav: Zauzeti Blizanci, ove sedmice bi trebali da se prvo i isključivo posvete finoj komunikaciji i opuštenom odnosu sa voljenom osobom. Uglavnom će vam prijati kućna atmosfera, a mnogi će se odlučiti i na uređenje prostora u kom žive. Sitne nesporazume i prepucavanja ostavite po strani, nema potrebe da trošite energiju na nebitne stvari. Ukoliko napravite neke pozitivne zaokrete, videćete da će vam  i partner biti raspoloženiji. Poželjno bi bilo  da unesete novine, da pokrenete lepa dešavanja, iznenađenja, sitna ali efektna.  Slobodni Blizanci, preporučuje se više  izlazaka, druženja sa prijateljima i više  aktivnosti na društvenim mrežama jer su tu moguća nova zanimljiva poznanstva.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče trebalo bi tokom ovog perioda najviše da radite na jačanju imuniteta, jer možete biti skloni prehladama i respiratornim tegobama.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice imaćete osećaj da samo delimično uspevate da ostvarite ono što ste isplanirali ili zacrtali. Razlozi mogu biti različiti, počev od okolnosti na koje ne možete uticati, pa preko nekih informacija koje budete dobijali, a neće možda biti baš najpovoljnije. Može doći  do sukoba mišljenja, pogotovo ako su nadređeni u pitanju. Razlog mogu biti neke informacije koje dolaze do vas ili nerešena papirološka pitanja. Prilagodite se trenutnim okolnostima, to je najbolje rešenje, jer ćete sačuvati svoje živce pre svega. Shvatite sve kao trenutno malo izazovniji prolazni period i potrudite se da budete što fleksibilniji.

Ljubav: U emotivnim vezama  situacija bi trebalo da bude zadovoljavajuća, ne očekuju vas neki ozbiljniji problemi. Pokušajte da pristupite partneru na fin i opušten način i uzvratiće vam nežnost i emocije. Oboje ćete se truditi da se uklopite i da zajedničkim snagama rešite neka pitanja koja su vas mučila. Takođe možete pokrenuti i planove koji bi vas, mogli voditi ka većoj stabilnosti. Slobodni Rakovi,  moguće je iznenadno pojavljivanje nove osobe, ili pak susret sa nekim koga ste upoznali preko prijatelja, društvenih mreža. Dopustite ovoj osobi da vas upozna, ima tu finih predispozicija za ozbiljnu priču.

Zdravlje: U ovoj  sedmici zdravlje bi trebalo da vas dobro služi, eventualno možete imati manjih respiratornih tegoba.

.

Lav

dnevni horoskop

Posao:  Lavovi, sledi vam period u kome će biti  dosta nekih oscilirajućih situacija, a vi bi trebali malo da se primirite i nikako ne stavljate sebe u prvi plan. Posebno budite oprezni na samom startu sedmice moguće su drastične promene kada je vaša karijera u pitanju.

Potrudite se da malo taktizirate, ne idite na prvu loptu, ne brzajte i pre svega kontrolišite se u nastupima, posebno prema autoritetima, jer biste mogli biti pogrešno shvaćeni i i zazvati komplikacije širih razmera. Ne računajte na lojalnost i pomoć osoba iz okruženja, sami ćete morati sve da odradite. Krajem sedmice situacija će malo biti bolja, ali i dalje trebate da vodite računa i kontrolišete malo svoj ego. Finansije takođe mogu biti nestabilne.

Ljubav: Situacija na ljubavnom planu zauzetih Lavova, biće daleko od idilične, ali sve se može uz malo truda i iskrenog zalaganja popraviti. Iako idete malim koracima napred, i to je nešto, i stići ćete do željenog cilja. Poradite  malo oko vašeg emotivnog odnosa, ne budite egocentrični i impulsivni.  Slobodni pripadnici ovog znaka se mogu pokrenuti. Imaćete mogućnosti za interesantna nova poznanstva, možda ne bude još ništa konkretno, ali ćete svakako uživati u dešavanjima, u flertu i izlascima.

Zdravlje: Lavovi ove sedmice mogu imati  problema sa infekcijama, urinarnim, bakterijskim, stoga povedite računa o svom zdravlju.

Nedeljni horoskop do 25. avgusta 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao:  Dosta intenzivna poslovna sedmica je pred Devicama, biće  jačih poslovnih izazova, ali šta je tu je. U poslovima sa  inostranstvom, može doći će do zastoja prouzrokovanog problemima papirološke ili tehničke prirode. Budite obazrivi u sferi finansijskih transakcija tu bi moglo takođe da bude iznenađenja. Ne treba srljati sa velikim planovima, investicijama, već se držati svakodnevnih obaveza. Krajem sedmice mogu vam se otvoriti neke nove mogućnosti, obnova komunikacije iz prošlosti, ali ne srljajte, može biti dosta nejasnoća.

Ljubav: Zauzete Device, sledi vam period preispitivanja partnerskih odnosa. Nije povoljan period za bavljenje kritikama i sumnjama, ostavite to za neki povoljniji period, bavite se suštinom vaše veze. Okrenite se više nekim porodičnim aktivnostima, možda i uređenjem stambenog prostora. Slobodne Device, kontakti sa suprotnim polom postoje,  uglavnom su vezani za prošlost. Nije najpovoljniji trenutak za nešto ozbiljnije varijante.

Zdravlje: U ovoj sedmici zdravlje solidno, eventualno su mogući manji problemi sa zglobovima i kostima.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Vage, oprez je neophodan na samom startu radne sedmice, proveravajte sve informacije od saradnika, nije isključeno da dođe i do prekida nekih saradnji. Ne potpisujte nikakve ugovore veće finansijske vrednosti. U drugom delu postojaće mogućnost da se aktiviraju poslovi koji su pokrenuti u prethodnom periodu, a možete očekivati i nove kontakte, uključujući i one sa inostranstvom. Neće sve ići glatko, biće izvesnih kašnjenja i usporavanja, na vama je da se pokušate prilagodite okolnostima koje neće biti baš najsjajnije. Krajem sedmice očekuje vas mnogo bolje funkcionisanje uz mogućnost postizanja dobrih poslovnih rezulttata uz pokretanje nekih novih dogovora, projekata.

Ljubav: Za one u emotivnim vezama promenljivost i nestabilnost sledi i tokom ove sedmice. Partner i vi  se razmimoilazite  na svim poljima i nikako ne uspevate da se usaglasite. Svaka sitnica vam sada može smetati, trudite se da ne besnite i ne uvlačite partnera u neke veće rasprave. Sumnjičavost i ljubomora su jako naglašeni u ovom periodu, i na vama je kako će te ih kanalisati. Vi ćete se osećati inertno, sputano, ograničeno i nervozno. Najbitnije da ne napravite veći jaz u odnosu. Slobodne Vage, imaćete interesantnih kontakata preko društvenih mreža, može vas zainteresovati neko neočekivano, ali ne očekujte ništa specijalno.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče mogući su problemi sa prehladama, infekcijama.

.

Nedeljni horoskop do 25. avgusta 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Ova radna sedmica donosi dosta iznenadnih dešavanja na poslovnom planu za Škorpije. Okolnosti će vam neće biti baš  naklonjene tokom ovog perioda, očekuje vas dosta obaveza, a moguća su i  izvesna usporavanja ili odlaganja poslovnih dogovora. Nisu isključeni ni problemi tehničke prirode što vas dodatno može nervirati. Na neke stvari ne možemo uticati, uradite ono što je do vas, i ne libite se da zatražite pomoć od proverenih saradnika. Krajem sedmice mogući su preokreti i nešto ćete morati da menjate, da li način rada da li poziciju.

Ljubav: Za one koji su u vezi ili braku, početnih par dana ove sedmice nije povoljan za dogovore, razgovore, prepucavanja, impulsivne odluke jer možete ozbiljnije ugroziti postojeće odnose ili dovesti do prekida. Najbolje bi bilo da se oboje suzdržite od komentara i ne kačite se oko sitnica. Drugi deo sedmice je malo povoljniji, sa partnerom bi trebali provoditi više vremena u okruženju prijatelja i dragih ljudi, ili negde otputujete. Veće društvo će vam prijati i čini vas ispunjenijim. Slobodne Škorpije mogu da očekuju jedno novo poznanstvo koje će ostaviti traga. Da li vredi potruditi se, na vama je da se pre svega malo bolje raspitate, pa tek onda odlučite.

Zdravlje: Zdravlje u ovom period vrlo dobro. Zdravstvene tegobe biće uglavnom prolaznog karaktera.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Na poslovnom planu Strelčeva ove sedmice biće dosta napeto. Na samom startu nikako nije povoljan trenutak da potpisujete bilo kakve ugovore, posebno ukoliko imaju veću finansijsku vrednost. Možete imati otežanu komunikaciju izazvanu pre svega tehničkim problemima, može doći do pomeranja ili odlaganja nekog kraćeg službenog putovanja. Okolnosti vam neće biti mnogo naklonjene, stoga budite posebno oprezni u dogovorima, saradnjama, vodite računa o propustima i greškama,  moći ćete većinu da na vreme ispravite.

Ljubav: Za one u emotivnim vezama i dalje nije baš sve u najboljem redu, a tokom ove sedmice je posebno potrebno biti obazriv i ne uletati u neke sukobe, jer i sitnice mogu biti okidači. Ne treba ni da se distancirate i ponašate kao da vam nije stalo i ne zanima vas. Pokušajte neki kompromis da pronađete zajednički i usaglasite se oko nekih bitnih stvari. Slobodni Strelčevi nikako da naiđu na neku osobu koja će ih ozbiljno pokrenuti i zainteresovati. Biće povoljnijih prilika u narednom periodu.

Zdravlje: Ove sedmice kada je zdravlje u pitanju savetuje se jačanje imuniteta kroz zdravu ishranu. Pričuvajte se i infekcija, prehlade.

Nedeljni horoskop do 25. avgusta 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao:  Dosta pola očekuje Jarčeve od samog starta nove radne sedmice. Pazite da vam ne promaknu neki bitni detalji, zato proverite informacije više puta. Potrebna vam je dobra organizacija da biste sve uspeli uspešno da obavite do kraja, ali računajte i na kašnjenja, odlaganja. Sigurno je da ćete se suočiti i sa nekim neprijatnim situacijama od strane kako saradnika tako i nadređenih vezanih za neke nejasnoće u tekućem poslovanju. Pokušajte da što manje komentarišete,  a više se fokusirate na ono što radite, branite se argumentima, i samo tako ćete sve izgurati bez većih poteškoća. Budite svesni da nekim osobama smetate, pogotovo ako smatraju da im ugrožavate postojeće pozicije.

Ljubav: Nemojte se opterećivati nekim razmišljanjima i pokušavati izazvati bespotrebne priče, nemate razloga za zabrinutost kada je vernost i odanost partnera u pitanju. Provedite što više vremena zajedno, razgovarajte o svemu, otklonite sve blokade. Iskoristite ovaj period da se što bolje usaglasite oko budućih planova. Ukoliko ste slobodni, slede vam fina dešavanja na emotivnom planu, kao nastavak iz prethodnog perioda. Izlazite, zabavljajte se, biće dosta dobrih prilika za nova i trajnija poznanstva, samo budite opušteni i ne žurite.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče ova sedmica donosi pojačan stres, radite maksimalno na opuštanju, relaksaciji.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Vodolije, bićete zauzete i radićete tokom ove sedmice mnogo, i sve i svašta, jer vas očekuje brdo posla, podataka, detalja, razgovora , kao i brojne prepreke na putu ka realizaciji kako već započetih tako i onih obaveza koje treba privesti kraju. Posebno budite oprezni na samom startu i nikako ne ističite sebe u prvi plan,a kada su neki dogovori u pitanju pokušajte da ih prolongirate, jer bi mogli biti finansijski nepovoljni. Kontrolišite svaku stavku ugovora, dokumentaciju, kako ne bi upali u ozbiljnije finansijske probleme. Od sredine sedmice analizirajte i razrađujte postojeću problematiku i imaćete velike šanse da razrešite veći deo zamršenih situacija koji je pred vama. I dalje budite oprezni sa finansijama, ne preporučuje se nikakav rizik, niti ulaganje.

Ljubav: Turbulentno može biti kod zauzetih pripadnika ovog sazvežđa. Sve probleme koje imate sa partnerom, preispitajte sa svih strana i odlučite se za prioritetne stvari. Bilo bi dobro da ne ulazite u verbalne konflikte jer biste mogli ozbiljno poljuljati pa čak i prekinuti postojeće odnose. Ne potežite priče iz prošlosti, pokušajte da važne razgovore prolongirate bar do pred kraj meseca. Slobodne Vodolije mogu neočekivano doživeti veoma lepo poznanstvo sa veoma harizmatičnom i šarmantnom osobom i uživaće u svakom trenutku. Pustite da stvari idu svojim tokom.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, mogući su problemi sa urogenitalnim traktom i kardiovaskularnim sistemom.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Ovu radnu sedmicu ćete  morati da provedete u rešavanju pitanja koja su vam zaostala, neke finansijske obaveze, papirologija, dokumenta i sl. Moguće je da vam bude nametnuta mnogo veća odgovornost nego do sada, očekujte propuste, greške, pritiske nadređenih, i bićete preko glave u poslu, stoga se pre svega naoružajte strpljenjem. Neke situacije nećete moći da kontrolišete, neke odluke da promenite, ali ono što je do vas i koliko budete mogli da odradite, potrudite se da bude korektno.. Finansije mogu biti ugrožene i nije preporučljivo da pokušavate sa kreditima i pozajmicama.                                                                                                                                                                             

Ljubav: Kod zauzetih predstavnika Riba, dosta toga treba preispitati u partnerskim odnosima, otkloniti sumnje i dileme. Naravno za to je potrebna i spremnost druge strane, da li ćete naići na razumevanje, pitanje je. Budite obazriviji,  suptilniji, pokušajte da se povežete na dubljem nivou da se razumete i sve će  biti u redu. Slobodne Ribe imate šanse da se približite osobi koja vas interesuje, možda ponovite neki susret.

Zdravlje: Tokom ove sedmice mogući su izraženiji zdravstveni problemi, uključujući probleme sa krvnim pritiskom, cirkulacijom.

                                                                               

 

Nedeljni horoskop do 25. avusta 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading