Horoskop

Dan „tri osmice” 8. 8. 2024. nosi pečat karme – Ko će danas čuti uznemirujuću vest?

Najmoćniji dan u godini

Dan „tri osmice” 8. 8. 2024. nosi pečat karme – Ko će danas čuti uznemirujuću vest?

shutterstock

Svake godine postoje posebni datumi koji nose pečat karme, a 2024. taj datum je 8. avgust, pošto su u matrici ovog dana upisane čak tri osmice (osmi dan osmog meseca i godina broj 2+0+2+4 ).

U numerologiji i astrologiji, broj 8 se smatra brojem Saturna - planete karme, koja bukvalno kao lekar svima propisuje sudbonosne lekcije.

Pročitajte:Tri znaka koja žive iznad svojih mogućnosti - Troše kao da sutra ne postoji

Ali od 8. 8. kodirana čak tri broja Saturna, situacija u životu svake osobe može imati karakter 'Sudnjeg dana'.

Ovo je vreme kada shvatate situaciju u kojoj živite. I sami sebe osuđujete jer zahvaljujući konkretnom događaju imate potpuniju sliku o svom životu.

To može biti dijagnoza lekara, kada shvatite da ste očigledno propustili da vodite računa o svom telu. Ovo može biti i trenutak kada saznate za izdaju voljene osobe i shvatite da ste dugo zanemarivali sebe, svoj razvoj, potpuno uronjeni u svoju porodicu ili karijeru.

Postoji mnogo varijanti, ali sve one obeležavaju trenutak kada vam se čini da nebesa kao munja udaraju u glavu i pokazuju sve bez ulepšavanja. A onda sami procenite kako da izgradite svoj život.

Na nebu će se ovog dana formirati nekoliko zanimljivih aspekata. Venera, Merkur i Mesec mogu doneti komunikaciju sa osobom ženskog pola, a možete saznati nešto važno vezano za zdravlje ili posao, piše Atma.

A Mars će, kao dispozitor čvora buduće karme, biti u konjunkciji sa Jupiterom, pokazujući koje je područje vašeg života vreme da se proširite, poboljšate, možda zahvaljujući novim saznanjima ili nekom vrstom razgovora sa mudrim, iskusna osoba.

Iz napetih aspekata ovog dana može se videti opozicija Venere, Merkura i Meseca sa Saturnom, što može doneti komunikaciju sa zakonodavnom vlašću, šefom ili starijim rođakom.

U ovom trenutku možete dobiti teške informacije koje će vas emocionalno uzdrmati.

Komentari (0)

Loading