Horoskop

Nedeljni horoskop do 11. avusta 2024. godine: Tektonske promene - posebno za jedan znak

Nedeljni horoskop do 11. avusta 2024. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 11. avusta 2024. godine: Tektonske promene - posebno za jedan znak

Shutterstock

Nedeljni horoskop do 11. avgusta 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: U ovoj sedmici očekujte teškoće u saradnjama, nerazumevanje je naglašeno kao i svi papirološki i organizacioni problemi. Svi dogovori će ići sporo, kao i papirologija. Očekuje vas i ne baš savršena saradnja s nadređenima, pokušajte da izbegnete plaćanje penala zbog nekih grešaka i propusta. Dosta ćete biti opterećeni svakodnevnim obavezama, i vrlo je bitno da kontrolišete svaki detalj, i ne brzate, jer ćete  samo sebi stvoriti nervozu i glavobolju. Biće neophodno da sačuvate hladnu glavu, miran stav. Ni sa finansijama neće biti sjajno, pojačajte kontrolu nad troškovima, posebno onim sitnim.

Ljubav: Ovnove koji su emotivnim vezama ove sedmice očekuju brojn eposlovne obaveze i zavrzlame, pa će samim tim ostati manje prostora za partnerske i porodične odnose. Ipak, potrudite se da sebi i dragoj osobi priuštite bar neki zajednički izlazak, ili neko druženje sa rođacima, kumovima. Slobodni Ovnovi,  postoji osoba koja je zainteresovana za vas već duže vreme i koja bi vam sada mogla otkriti svoje namere.

Zdravlje: Zdravstvena situacija promenljiva  tokom ove sedmice, najviše problema možete imati sa sitnim kostima i zglobovima.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Ova sedmica biće dosta promenljiva kada su poslovne saradnje, novi dogovori, i generalno komunikacija sa saradnicima u pitanju. Vi ćete biti puni energije i entuzijazma, ali u komunikaciji i dogovorima sa saradnicima i poslovnim partnerima mogući su nesporazumi, greške i kašnjenja. Učinite ono što je do vas, a svakako na ono što nemate uticaj ne dozvolite da vas previše pogodi. Nije povoljan period za potpisivanje ugovora, ukoliko je to neophodno onda bi bilo dobro da to bude sa proverenim saradnicima. Budite oprezni sa finansijama.

Ljubav: Ovako i onako može biti na ljubavnom planu zauzetih Bikova jer vas očekuju različite situacije i momenti. Može biti red lepih i prijatnih, red napetih i napetih. Pokušajte da napravite balans u vašem odnosu i više uživate a manje sitničarite i još bez veze. Slobodni Bikovi, preko društvenih mreža nije isključeno da obnovite kontakt sa starom simpatijom. 

Zdravlje: Zdravlje uglavnom solidno, treba da jačate imunitet kretanjem i fizičkom aktivnošću pre svega.

Nedeljni horoskop do 11. avgusta 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: U ovoj sedmici očekujte dosta  dešavanja u vašem poslovnom okruženju pa biste  povremeno biti neorganizovani i konfuzni. Možete u nekim situacijama požuriti, a to može dovesti do grešaka ili do toga da dođete u sukob sa onima sa kojima sarađujete. Ne nervirajte se ukoliko stvari ne idu onako kako ste zamislili, pokušajte da budete fleksibilni.  Moraćete da napravite neke kompromise, pristanete na neke uslove koji nisu baš ono što ste želeli. Ako nešto radite što vam je važno, obavezno se konsultujte, potražite savet ili pomoć.

Ljubav: Tokom ove sedmice ne bi bilo loše da se malo distancirate,jer biste mogli da očekujete brojne kritike i prepucavanja oko sitnih nezavršenih obaveza vezanih za kuću ili mesto stanovanja,a možda i oko finansija. Pokušjte da iskulirate maksimalno i dovedete situaciju u red, poći će vam za rukom. Slobodni Blizanci,  može biti zanimljivo, ima tu novih osoba, flerta, budite u društvu prijatelja i dragih ljudi, izlazite, družite se i provodite se, vaš šarm je sada vrlo izražen.

Zdravlje: Tokom ove sedmice imunitet vam može biti oslabljen, pa je potrebno da zaštitite respiratorni sistem i pričuvate se jače prehlade.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice vas  od samog starta mogu kočiti kada je poslovni segment u pitanju, a posbeno kada je komunikacija u pitanju i razni dogovori.. Od vas se očekuje veća usredsređenost na obaveze, ali i fokusiranost na ono što je možda zaostalo iz prethodnog perioda. Moguće je odlaganje nekog kraćeg službenog puta. Budite oprezni kada su novi dogovori i papirologija u pitanju, pažljivo čitajte sve pre nego što potpišete.  Ne nervirajte se previše, jer nećete ništa time postići, shavtite sve kao prolazan period.

Ljubav: Zauzetim Rakovim sledi jedna vrlo lepa i opuštena ljubavna sedmica. Oboje ćete se truditi da se uklopite i da zajedničkim snagama rešite neka pitanja koja su vas mučila. Takođe možete pokrenuti i planove koji bi vas, mogli voditi ka većoj stabilnosti. Povoljan j eperiod da za druženje sa rošacima, kumovima, organizujte se.  Slobodni Rakovi,  iako ne želite da se vezujete,moguće je da vas kontaktira osoba iz prošlosti prema kojoj i dalje gajite emocije i niste nimalo ravnodušni.

Zdravlje:Tokom ove sedmice kičma i zglobovi vam mogu zadavati manje probleme.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Početak sedmice donosi velike aktivnosti Lavovima, naročito što se tiče komunikacije i važnih sastanaka sa poslovnim partnerima i saradnicima.

Potrudite se da malo taktizirate, ne idite na prvu loptu i ne donosite nagle odluke. Posebno treba naglasiti da obratite pažnju na sitnice, jer postoji mogućnost za propuste naročito u papirologiji. Vratite se unazad više puta i proverite sami sebe. Finansije  mogu biti takoše ugrožene, iz tog razloga nikako nije preporučljivo da se sada zadužujete.

Ljubav: Ova sedmica  donosi brojne prilike da se zabave i provedu, al ii da se na moment posvađaju zbog sitnica, ljubomornih komentara i slično.

Ne pravite velike planove, uživajte u trenutku koristite svoj šarm jer ćete pozitivno delovati na osobe koje vas okružuju. Ne budite sitničavi i poklonite vašoj dragoj osobi neki fini poklon, ili ispunite neko davno dato obećanje. Slobodni Lavovi, radite na sebi, učinite  sve da se osećate bolje, spremnije za neke avanture, provod, za nova poznanstva, za druženja i izlaske.

Zdravlje:Promenljiva raspoloženja i nemiri donose vam probleme sa spavanjem, nesanicu.

Nedeljni horoskop do 11. avgusta 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Device, budite obazrivi u sferi finansijskih transakcija tu bi moglo da bude iznenađenja. U drugom delu sedmice pred vama se mogu otvoriti dobre poslovne šanse, ali najveći akcenat biće na neskladu u međuljudskim odnosima, u vidu  nekorektnih poteza od strane najbližih saradnika koji se mogu pokazati kao konkurencija.

Imaćete mogućnosti za dodatno poslovno angažovanje, kao i za kraće puteve, koji bi mogli biti naporni, neki i otkazani, pa vi učinite sve ono što je do vas da sve zacrtano realizujete, a za to je potrebno da se fokusirate maksimalno.

Ljubav: Zauzete Device, tokom ove sedmice odložite rešavanje krupnijih problema za neko drugo vreme.  Ne preispitujte sve, ne analizirajte suviše sve i svašta, pokušajte da se opustite i uživate u onome što se dešava.

Nemojte meriti ko je koliko dao ljubavi i pažnje i koliko se ko trudi. Okrenite se porodičnim dešavanjima, skupovima i odnosima koje ste zapostavili iz raznoraznih razloga. Slobodne Device, nove emotivne prilike možete privući preko prijatelja ili društvenih mreža, ali pričekajte sa pokretanjem  ozbiljne priče.

Zdravlje: Imunitet vamm tokom ove sedmice može biti u padu i osećaćete se iscrpljeno i umorno.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Vage očekuje vas dosta dobar start nove radne sedmice. Bićete i po pitanju komunikacije i dogovora, ubedljivi i sposobni da kako rešavate probleme, tako i dogovarate nove poslove. Vrlo bitno je da pozavršavate sve započete obaveze, pre nego što se prihvatite novih, jer bi vas mogle kasnije usporiti i skupo koštati. Što se finansija tiče, imaćete problema sa naplatom svojih potraživanja, što vas može malo izbaciti iz takta.

Ljubav: Nije baš povoljan period kada su ljubavne relacije bilo kog tipa u pitanju jer nećete uopšte biti zadovoljni ponašanjem osobe do koje vam je stalo, a to znači preispitivanje. Iako vam ovoneće  biti lagan period, ali će vam doneti jasniju sliku postojećeg odnosa, znaćete na čemu ste i šta otprilike možete da očekujete.  Pred vama je period  pitanja, neodlučnosti i mogućih tenzija tenzija.  Što se slobodnih tiče tu je izbor šarenolik, počev od poznanstava preko posla pa do pojava osoba iz prošlosti, a neko može uleteti u tajnu vezu.

Zdravlje: Zdravlje solidno tokom cele sedmice. Mogući su eventualno problemi sa kardiovaskularnim sistemom i krvnim pritiskom.

.

Nedeljni horoskop do 11. avgusta 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Budite maksimalno posvećeni organizaciji posla i obavezama koje već imate. Početkom sedmice  iznenadni pritisci mogu vas opteretiti i poremetiti vam komunikaciju sa neposrednim saradnicima. U pitanju su sitnice, ali vas itekako mogu izbaciti iz takta. Akcenat neka vam bude što bolja lična organizacija. Neke situacije će zahtevati tokom ovog perioda  da vi nešto promenite kod sebe  da li način  rada, da li način razmišljanja uvidećete već sami. Nije preporučljivo da ulažete, investirate.

Ljubav: Provodite što više vremena sa partnerom jer je ovo povoljan period za vašu vezu. Otputujte negde zajedno, makar na par dana da budete sami i zajedno, onako kako vama to odgovara. Potrebno vam je da se opustite, ne razmišljate ni o čemu ako je moguće. Pokušajte da ljubomorne komentare, ako ih eventualno bude, sačuvate za sebe. Slobodne Škorpije mogu biti malo neodlučne, jer nisu sigurne šta tačno osećaju kada je osoba koja im se dopada u pitanju. Uskoro biste mogli da to otkrijete.

Zdravlje: Najviše problema tokom ove sedmice mogu vam zadavati kičma i zglobovi i sitne kosti.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: U poslovnom segmentu za Strelčeve sledi vrlo izazovna sedmica.  Pazite da vas neko ne prevari, slaže, kada je reč o nekim bitnim informacijama za vas. Moguće su nesuglasice sa saradnicima. Potrudite se da se ne nervirate, jer time ništa ne postižete. Uspećete da prebrodite i ovo kao što ste i ranije uspevali.  Potrudite da  ostvarite nove poslovne kontakte jer vam mogu biti korisni za budućnost i za vaš ličnu promociju u oblasti kojom se bavite, ali se ne sekirajte ako u ovom trenutku ne dobijete odgovor.

Ljubav:  Zauzeti pripadnici vi ste u jednom od svojih hirovitih raspoloženja, a voljena osoba je prilično nestrpljiva, pa vas ova situacija itekako može uvesti u problem. Iako su vaše svađe sa partnerom generalno burne,  pokušajte da malo spustite tenziju i ne budete vi inicijator. Pokušajte malo da se na neki način suptilno distancirate, i u miru sami sa sobom porazgovarate. Slobodni Strelčevi, preko posla, autoriteta, možete upoznati nekog vrlo zanimljivog. Moguć je spoj poslovnog i emotivnog. 

Zdravlje: Zdravlje uglavnom solidno ali se pričuvajte prehlada tokom ove sedmice.

Nedeljni horoskop do 11. avgusta 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Jarčevi ,svoju  energiju, iskustvo, ambiciju  treba da usmerite na nove projekte i inovacije na polju posla. To neće naravno biti lako, kao što već i sami znate, može biti dosta poslovnih izazova, morate malo disciplinovaniji i potrudite se da budete odgovorniji.

Trebaće vam strpljenje u komunikaciji sa saradnicima, potrudite se da ostanete stabilni i dosledni svojim stavovima.Moguće je da vam za neke poslove sa inostranstvom zaškripi sa papirologijom, finansijskim transakcijama, pa budite posebno oprezni u tom segment. Moguće je da vas čeka neka obuka usavršavanje u narednom periodu.

Ljubav: Ova sedmica donosi  potrebu   da vi i partner budete što otvoreniji jedno prema drugom, da razgovarate situacijama koje vam smetaju ili vas bole, jer ćete jedino na taj način razbiti blokade koje su sada prisutne između vas.

Budite  spremni da sagledate stvari na drugačiji način i ovo će brzo doneti rezultate.Potrudite se da pronađete više vremena za zajedničke trenutke, opuštanje i uživanje. Mogli biste otići na godišnji odmor, neko putovanje. Slobodni Jarčevi prilike za nova poznanstva dolaze vam  preko segmenta prijatelja, izlazaka, društvenih mreža. Ne žurite, pustite neka se situacije dešavaju spontano.

Zdravlje: Tokom ove sedmce potrebno vam je više opuštanja, kretanja. Povedite malo više računa i o kardiovaskularnom sistemu.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Vodolije očekuje poslovna aktivnost pojačana na maksimum tokom ove sedmice, i neće biti mnogo prostora za opuštanje. Pristizaće vam obaveze sa svih strana, i očekujte brojne promene u dogovorima u poslednjem trenutku.

Trebaće vam sva vaša koncentracija i energija da ispoštujete sve ono što se od vas očekuje, a biće i mnogo nejasnih detalja koje najpre treba pojasniti. Mogući sui  tehnički kvarovi, internet, i generalno protok informacija. Savet je da se ne nervirate, već fokusirate na prioritete pa jedno po jedno privodite kraju kako god vam u pojedinim momentima izgledalo i teralo vas da u nekim trenucima možda i odustanete.

Ljubav: Zauzete Vodolije trebalo bi da budu u stabilnim relacijama tokom celog perioda. Draga osoba trebalo bi da vam pokaže dovoljno razumevanja i pažnje, a vi bi trebalo da u sličnom maniru uzvratite. 

Ne bi trebalo da potežete u ovom periodu neke priče iz prošlosti koje vas možda muče, posebno se ne hvatajte nekih nebitnih sitnica, ostavite ih za neki povoljniji period, jer možete zakomplikovati celu situaciju. Slobodne Vodolije,  budite rasterećeni, budite opušteni, ima zanimljivih ljudi oko vas. Svakako ćete ostvariti neka zanimljiva poznanstva i pokrenuti strasti.

Zdravlje: Zdravstvena slika biće uglavnom stabilna. Eventualno povedite računa da generalno jačate imunitet.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Početkom sedmice  pojavljuju  se komplikacije na polju posla, što vam stvara dodatnu nervozu. Morate uložiti dodatne napore u međuljudske odnose. Trebalo bi da proširite obim posla a to vam neće baš ići po planu. Pažljivo isproveravajte dokumentaciju, dozvole, obaveze koje ste već završili, jer su mogući ozbiljniji propusti igreške. Komunikacija sa onima sa kojima svakodnevno sarašujete će vam biti povremeno naporna, najviše zbog nerazumevanja i brojnih nejasnoća, ili možda nepotpunih informacija. Budite strpljivi, fleksibilni, prooći će i ovaj malo nestabilniji period.

Ljubav: Pred vama mogu biti neki vrlo fini i interesantni dani, dani kada ćete možda više vremena provoditi zajedno ili češće izlaziti. Moguće neko putovanje u inostranstvo, i to u društvu prijatelja. Dobar period za  druženje, za izlaske provod i uživanje. Dobro je da planirate buduće zajedničke aktivnosti i na taj način  dodatno osvežavate  i stabilizujete svoj odnos. Sve će ići dobro, samo ukoliko budete išli napred, a ne vraćate se prošlost. Slobodne Ribe,  kroz poslovni segment ili društvenih mreža  stoje vam zanimljivi kontakti, ali ništa ne nagoveštava neku trajniju varijantu.

Zdravlje: Pad imuniteta, hronični umor, osetljivost zglobova i kostiju, sve su ovo problemi koje moežete očekivati kada je zdravstveni segment u pitanju

Nedeljni horoskop do 11. avusta 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading