Horoskop

Nedeljni horoskop do 19. maja 2024. godine: Ovnovima stiže novac, jedan znak pred ozbiljnim zdravstvenim problemima

Nedeljni horoskop do 19. maja 2024. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 19. maja 2024. godine: Ovnovima stiže novac, jedan znak pred ozbiljnim zdravstvenim problemima

Photo by Mikael Blomkvist from Pexels

Nedeljni horoskop do 19. maja 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Odlična poslovna sedmica je pred pripadnicima znaka Ovna, stoga se potrudite da je iskoristite maksimalno. Postoje velike mogućnosti promena, nove šanse koje će se otvoriti kroz kontakte koje ste ostvarili, a moguće je i da vas neko od prijatelja pogura i protežira u pravom smeru.

Pratiće vas dobar radni ritam, energije imate napretek i uspećete da završite sa svim poslovnim obavezama, bez ikakvih poteškoća. Prilivi su nešto povećani, ali vodite računa o svojim troškovima.

Ljubav: Ove sedmice onima koji su u emotivnim relacijama malo truda je dovoljno da dođe do smirivanja i poboljšanja odnosa sa partnerom. Osoba do koje vam je stalo popustiće po nekim pitanjima već početkom sedmice, vaše je samo da prihvatite i da uzvratite na isti način.

Ova sedmica vam može doneti predah koji je oboma potreban. Slobodni Ovnovi, mogli biste neočekivano da sretnete nekog koga dugo niste videli i da taj susret označi početak jedne fine komunikacije. Dani pred vama su odlični za zabavu, za izlazak, provod. Uživajte.

Zdravlje: Ove sedmice povedite računa o pravilnoj ishrani jer je probavni trakt opterećen. Onima koji su meteoropate slede glavobolje i mogući problemi sa pritiskom.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Radna sedmica koja se nalazi se pred  Bikovima donosi sličnu profesionalnu klimu kao u prethodnom periodu, makar na samom startu.

Koliko god vam se činilo da je nemoguće promeniti neke situacije, promene dolaze i to brže nego što ste mislili. Neke vaše greške i propusti mogu isplivati na svetlost dana, pa nemojte da se nervirate oko toga, već prionite da ovo sanirate što pre. Može biti par neprijatnih situacija sa kolegama, ali će se to brzo vratiti u normalu. Potrebno je da budete obazrivi kada je finansijski segment u pitanju i smanjite troškove.

Ljubav: Ove sedmice za zauzete predstavnike znaka Bika i dalje sledi neka vrsta preispitivanja postojećeg odnosa. Neke situacije vas opterećuju i razmišljate koliko je partner iskren prema vama.

Bilo bi mudro da ublažite svoj verbalni način izražavanja i izbegnete duže rasprave sa partnerom. Slobodni Bikovi mogu brzinski da se zainteresuju za nekog i sam početak ove komunikacije ili odnosa bi bio super zanimljiv i podsticajan za vas. Neće biti jednostavno, može ići sporo, ali sve kockice će se na kraju poklopiti.

Zdravlje: Ova sedmica donosi Bikovima moguće probleme sa organima za varenje i probavnim sistemom, stoga povedite malo više računa o ishrani.

Nedeljni horoskop do 19. maja 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Nije najbolja sedmica za neke veće projekte i poslovne poduhvate za većinu pripadnika znaka Blizanaca. Odložite velike planove, svakako vam nailazi bolji period i posvetite se sitnijim poslovima i tekućim obavezama gde ćete biti uspešniji.

Nemojte sebi davati pauze i prevelike intervale za odmor i opuštanje, budite oprezni sa rokovima završetaka ugovorenih poslova. Budite oprezni šta, kad, gde i sa kim pričate – moguće su sabotaže od kolega i onemogućavanja nekih vaših planova.

Ljubav: Zauzeti Blizanci bi trebali da  više vremena posvete sebi i onome što žele, bez obzira na to da li je partner u to uključen ili ne. Dolazi do promene pristupa prema voljenoj osobi, neki će od vas postati opušteniji, ležerniji, dok će drugi i dalje praviti izvesnu distancu.

Poenta je u tome da trenutno tražite model delovanja koji će vam doneti olakšanje u komunikaciji. Slobodni Blizanci, kontakti sa osobama što iz prošlosti što iz poslovnog okruženja vam veoma prijaju. Uživajte.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče ove sedmice su mogući problemi sa alergijama, prehladama, hormonskim disbalansom stoga se malo pričuvajte.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Pred osobama u  znaku Raka nalazi se sedam radnih dana sa  povećanim obimom posla i odgovornosti. Biće mnogo poslovnih aktivnosti i biće vam potrebna dobra organizacija što uglavnom nije lako. Verovatno će vam biti potreban savet osobe od autoriteta.

Takođe, možete da očekujete kontakt sa nekim osobama koje su bile bitni za posao u prošlosti, i koje bi u ovom momentu mogle biti od krucijalnog značaja za postizanje dobrih poslovnih dogovora.

Ljubav: Funkcionišete više nego dobro, pravite planove i razvijate prijateljske relacije. Potrudite se da odete na zajednički odmor, par dana samo za vas dvoje.

Period je za uživanje, mali savet, nemojte da preterate sa hedonizmom. U svakom slučaju vaš užitak treba da je na prvom mestu. Slobodni Rakovi, neku promenu hoćete, ali kao da se bojite. I biste i ne biste.  Možete otpočeti neku novu komunikaciju sa nekim ko će vam jako prijati, od vas zavisi.

Zdravlje: Tokom ove sedmice moguće je da ćete biti pod stresom i napeti, što se može odraziti na bolove u vratu, glavobolje i promenljivo raspoloženje.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Vrlo dobra radna sedmica je pred tipičnim Lavovima, biće dosta interesantnih poslovnih prilika, verovatno nešto što i ne očekujete. Može biti u  pitanju zanimljiva saradnja sa dobrim finansijskim efektom. Poslovni segment je prilično dobro aspektovan, probleme rešavate sa lakoćom, nove mogućnosti se otvaraju, i vi se u ovom trenutku namećete na najbolji mogući način. 

Bilo bi dobro da se potrudite da završite sa onim obavezama koje zavise od vas, bilo da su u pitanju papirologija, dogovori ili protokoli u samom vođenju posla.

Ljubav: Lavovi bi trebalo da budu maksimalno iskreni i otvoreni prema partneru. Recite i ono što ste do sada prećutkivali. Pokažite iskrenost prvo prema sebi, a onda i prema drugoj strani.

Tako postoji šansa da progovorite o temama i pitanjima koja su do sada ostajala nerešena i negde po strani. Prilika je da stvari definišete i postavite na svoje mesto i nemojte je propustiti. Slobodni Lavovi, u drugoj polovini sedmice aktiviraće se nešto iz prošlosti što će vas prodrmati, u isto vreme obradovati i opteretiti. Očekuju vas iznenađenja i preokreti.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, mogući su problemi sa urogenitalnim i probavnim traktom, stoga povedite dovoljno računa o svom zdravlju.

Nedeljni horoskop do 19. maja 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Ne žurite i ne insistirajte ni na čemu jer se lako može dogoditi da u poslednjem trenutku napravite promenu plana ili pak pogrešite. Potrudite da  ostvarite nove poslovne kontakte koji vam mogu biti korisni za budućnost, i za vaš lični napredak ali ne očekujte realizaciju odmah.

Biće nesuglasica sa saradnicima, procesi će se sporo odvijati, i bićete dosta umorni od tuđih pre svega grešaka i propusta. Poseban akcenat, obratite pažnju na sva papirološka pitanja i ugovore.

Ljubav: Zbog vašeg preteranog analiziranja i preispitivanja svega i svake situacije, možete gomilati stvari u sebi, a onda neka sitnica može da pokrene bes koji završava ozbiljnom svađom sa partnerom. Biće vam neophodna ozbiljna samokontrola i čitanje lekcija samom sebi.

Morate staviti neke stvari na čekanje u svojoj glavi, ponašati se u skladu sa situacijom i ne pričati preterano o svojim stavovima. Nemojte se raspravljati sa partnerom, budite strpljivi i radite na planovima. Oni koji su slobodni  imaće vrlo zanimljiva dešavanja. Neko vam se približava na vrlo lep i šarmantan način i vama će veoma prijati.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo, moguća je osetljivost kostiju, zglobova koji mogu biti i posledica sportskih povreda.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Vage, u ovoj sedmici trebalo bi da završite sa obavezama koje ste već odavno započeli, jer previše toga ostavljate nedovršeno. Biće povremenih zastoja u komunikaciji sa osobama koje su vam poslovno važne. Nadređeni na vas mogu vršiti pritisak, pa iskoristite svoje komunikacijske veštine da na pravi način izađete iz ovih na momente napetih situacija.

Svakako nastavite sa realizacijom svojih planova, ali nemojte se nervirati ako vidite da to ne ide onako kako ste očekivali. Sve u svemu shvatite da je ovo trenutno prolazan malo lošiji period koji vam neće ugroziti postojeće pozicije i lakše ćete nekako izgurati sve.

Ljubav: Zauzete Vage, naredni period donosi vam svakako poboljšanje situacije i ulaženje u neki za vas mirniji period. Najbolje bi bilo da sa partnerom odete za vikend na neku mirniju destinaciju i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu emotivnu priču.

Slobodnim predstavnicima sledi povratak osobe iz prošlosti, ali će sve ići nekako traljavo i pitanje je ima li smisla baviti se tom komunikacijom uopšte.

Zdravlje: Tokom ove sedmice ne bi trebalo da očekujete ozbiljnije probleme kada je zdravlje u pitanju. Sve što treba da uradite je da se dovoljno odmarate i priuštite sebi dobar i kvalitetan san.

Nedeljni horoskop do 19. maja 2024. godine preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Nije baš jedna od najpovoljnijih, ali neće biti ni toliko loša poslovna sedmica pred vama, samo pod jednim uslovom – da ne brzate i ne forsirate ni sebe ni one oko vas. Znači, nemojte požurivati ni druge ni sebe, jer nervoza se može pretvoriti u ozbiljne verbalne rasprave.

Samo vodite računa o impulsivnosti i naprečac donetim odlukama i potezima, i sami znate da ste tome skloni. Pažljivo proveravajte sve informacije koje dolaze do vas kako biste izbegli ozbiljnije propuste i greške.

Može biti problema sa papirima, u dogovorima, može biti teškoća da završite čak i neke najosnovnije obaveze. Kako god da bude neće večno trajati, imaćete dovoljno energije da sa svim preprekama izađete nakraj uspešno.

Ljubav: Za one Škorpije koje su u emotivnim vezama ove sedmice nikakva posebna dešavanja neće uzdrmati svakodnevicu. Napravite neki zajednički iskorak, možda kraći put ili više izlazaka sa prijateljima i biće pozitivnih pomaka.

Umesto da se okrećete drugim stvarima i osobama, okrenite se jedno drugom. Partner je tu za vas, iskoristite dobro ove pozitivne planetarne uticaje da uživate. Slobodne Škorpije, izgledaće vam kao da možete ponovo pokrenuti neku priču iz prošlosti. Možda u početku bude interesantno, ali  je to kratkotrajno.

Zdravlje: Budite umereni u svemu i osluškujte svoj organizam, iskoristite vreme da iskontrolišete kardiovaskularni sistem, naročito pratite krvni pritisak, može biti naglih skokova.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: U ovoj sedmici slede vam mnogobrojna dešavanja, neočekivane situacije i promene tokova poslovnog procesa. Sada ne smete sebi dozvoliti da budete neorganizovani i konfuzni, niti dozvoliti propuste saradnika.

Pokušajte da odredite prioritete da biste bili što funkcionalniji i lakše prevazišli nagomilani posao. Iako će neke od ovih situacija biti prilično izazovne za vas, vi ćete u njima i te kako uspeti da se snađete. Nema razloga za zabrinutost ukoliko na vreme zauzmete start.

Ljubav: Sedmica koja sledi onima koji su u emotivnim vezama donosi dosta stresnih momenata. Bićete malo inertniji kad je komunikacija u pitanju sa svima pa i sa partnerom. Sredinom sedmice čuvajte se neke bespotrebne rasprave, mogla bi da preraste u veći sukob sa dalekosežnim posledicama. Slobodni Strelčevi, otvaraju vam se mnogobrojne aktivnosti sa suprotnim polom koje su sada naglašene. Vreme je za opuštene trenutke, za provod i uživanje.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, tokom ove sedmice povedite računa o ishrani i respiratornim organima, jačajte imunitet.

Nedeljni horoskop do 19. maja 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Odlična radna sedmica je pred tipičnim predstavnicima znaka Jarca. Vredni ste i radni i pred vama su dinamični dani. U ovom periodu mogu se pokrenuti i noviteti, nove poslovne saradnje i kontakti ili makar dogovori koji idu ka ozbiljnim temama.

Hrabro idete ka cilju i na tom putu vas ništa ne može zaustaviti. Očekuje vas korektna saradnja sa svima i pozitivno i radno nastrojeno okruženje. Samo napred.

Ljubav: Zauzeti pripadnici ovog znaka osećaće veću bliskost i povezanost sa partnerom, i trudiće se da svaki zajednički trenutak bude jako prijatan za oboje.

Potrudite se da priredite neko lepo iznenađenje osobi koju volite. Idite na kraći put, obiđite neko fino mesto na kome do sada niste bili i, jednostavno rečeno, uživajte zajedno. Slobodni Jarčevi mogu imati više prilika za nova poznanstva, avanture, flert.

Zdravlje: Osim fizičkog umora i potrebe da se više odmarate, u ovoj sedmici vas ne očekuju ozbiljnije zdravstvene tegobe.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Vrlo dobra radna sedmica u najavi je pred Vodolijama. Poslovna sfera vam nudi i mogućnost putovanja ili generalno dosta kontakata sa strancima i stranim firmama.

Dosta novosti i osveženja u vašim projektima sledi vam od strane nekih novih mlađih saradnika. Moguće je da će vam  u pomoć priskočiti neke osobe koje nisu baš svakodnevno u vašem okruženju, ali u ovoj situaciji imaju dobre ideje i možda neke potrebne kontakte za potrebnu pomoć.

Ljubav: Ova sedmica zauzetim Vodolijama donosi bolju klimu u odnosu, više opuštenijih situacija i bolje raspoloženje i vas i vašeg partnera.

Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate. Posvetite se izlascima, vežbanju u prirodi i viđanjima sa prijateljima. Malo budite inventivniji nego inače i napravite planove koji uključuju partnera u svaku vašu aktivnost. Slobodne Vodolije, imaćete dosta prilika da preko izlazaka, druženja upoznate novih osoba, neka od njih će svakako privući vašu pažnju.

Zdravlje: Moguće je da vas ove sedmice očekuje glavobolja usled povremene nervoze i napetosti.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Ribe, tokom ove sedmice fokusirajte se na organizaciju i potrudite se da vam ne promakne neki bitan detalj, ne oslanjajte se ni na koga previše.

Obratite pažnju na dokumentaciju, jer možete izgubiti neke važne papire. Čuvajte na dva mesta podatke, jer može doći do problema sa tehničkim sredstvima, kvarovi, nestanak struje ili sl., pa na vreme odreagujte. Iako može biti izazova, ne bi trebalo da vas sve to previše izbaci iz takta.

Ljubav: Ova sedmica donosi određeni nivo stabilnosti zauzetim predstavnicima. Vi i partner počinjete  gledate na sve zajedničke probleme trezvenije i jasnije.

Sada ćete lako uspostaviti ravnotežu, dovoljno je samo malo više vašeg truda. Posvetite više vremena  jedno drugom i ponovo vratite fine emocije u vaš odnos. Slobodni pripadnici ovog znaka imaće najviše zanimljivih situacija i kontakata preko izlazaka, prijatelja al ii društvenih mreža.

Zdravlje: Ova sedmica donosi Ribama nešto izraženiju nervozu što za posledicu može imati pojačane glavobolje. Potrudite se da se maksimalno psihofizički relaksirate.

Nedeljni horoskop do 19. maja 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading