Horoskop

Dnevni horoskop za 12. avgust: Vodolije trpe ogroman pritisak na poslu, Jarčevi u ljubavnim problemima

Dnevni horoskop za 12. avgust 2024. godine za sve znakove

Dnevni horoskop za 12. avgust: Vodolije trpe ogroman pritisak na poslu,  Jarčevi u ljubavnim problemima

Shutterstock

Dnevni horoskop za 12. avgust 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: Dinamična i na  momente vrlo naoran dan je pred Ovnovima, jer se na vašem poslovnom planu mogu očekivati promene koje se tiču suštinskog odnosa prema radu i obavezama.

Ljubav:  Nije realno očekivati velike, kapitalne promene u ljubavnom životu tipičnih Ovnova, ali jeste vrlo verovatno da će u ovom periodu doći do preispitivanja zbog nekih nedoumica i nejasnoća u vašim odnosima.

Zdravlje:  Budite oprezni u saobraćaju.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Početkom  ove sedmice većina Bikova biće više okrenuta prethodnom periodu i detaljima profesionalnih obaveza koje nisu okončali. Dobro proverite i ukoliko ima takvih sitnica prvo to sredite, a akcenat neka vam budu finansije.

Ljubav: Na ljubavnom polju bilo bi dobro da se danas  uzdržite od ljubomornih komentara, mogli biste samo dodatnoda zategnete postojeći odnos.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 12. avgust 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Većina vaših ideja i pripremljenih planova najverovatnije biće pod znakom pitanja i proverama, pa nije nerealno da nešto bude makar privremeno stopirano ili će se odvijati sa kašnjenjem.

Ljubav:  Bićete verovatno preokupirani poslovnom sferom pa ljubavne aktivnosti malo zapostaviti i staviti po strani.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Za većinu Rakova ova sedmica donosi promenljivu energiju, što može izazvati i smanjenu koncentraciju i fokus na najbitnijim stvarima, a problemi mogu nastati i u komunikaciji i razumevanju sa saradnicima.

Ljubav: Svi uslovi postoje da danas uživate u sferi ljubavi, i to posvećeni  pre svega nekim zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Sedmica koja se nalazi pred tipičnim Lavovima donosi dosta talasanja i izazova u sferi poslovnog angažovanja. Od samog starta segment komunikacije i dogovora može vam povremeno zadavati glavobolje, a i sa finansijama budite na oprezu.

Ljubav: Ukoliko nemate posebne, ekstra motive, pokušajte da ovih dana previše ne talasate svoje ljubavno more.

Zdravlje: Kardiovaskularne tegobe.

Dnevni horoskop za 12. avgust 2024. godine za preostale znakove pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Osobe rođene u znaku Device od samog starta očekuju iskušenja na polju realizacije već dogovorenih, i dobro isplaniranih profesionalnih zadataka.

Ljubav: Određena iskakanja, doduše manjeg intenziteta realno su moguća i na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Period pred vama može doneti povremene tenzije. Ovo će prvenstveno biti zbog nekih obaveza koje niste završili u prethodnom periodu ili grešaka koje morate ispravljati.

Ljubav: Budite taktični, strpljivi, ali nije realno da očekujete neke značajnije preokrete na vašem ljubavnom polju tokom ovog dana.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Dnevni horoskop za 12. avgust 2024. godine za preostale znakove pročitajte u nastavku

 

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Nagoveštaji za promene u sferi profesionalnih delatnosti, kod osoba rođenih u znaku Škorpije, trebalo bi da budu vidljivi i daju rezultate. Možda ćete neke sitnice morati da korigujete, nešto dapromenite.

Ljubav: Potencijalna dešavanja u vašem ljubavnom životu biće uglavnom prožeta dobrom energijom i velikom dodzom strasti.

Zdravlje:  Moguća osetljivost zglobova.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Sam početak sedmice može vam doneti razmršavanje i rešavanje neke zaostale papirologije koju vučete nekoliko dana unazad.  Obratite pažnju i proveravajte informacije koje vam pristiu od saradnika.

Ljubav: Najveći deo vremena i energije u narednih sedam dana, najtipičniji predstavnici uložiće i potrošiće na profesionalno angažovanje, što znači da će znatno manje ostati za dešavanja na ljubavnom planu.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Dnevni horoskop za 12. avgust 2024. godine za preostale znakove pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Solidan početak  radnesedmice je pred najtipičnijim predstavnicima Jarčeva, ukoliko se budete držali već oprobanih i uhodanih mehanizama rada i budete iznad svega strpljivi.

Ljubav: Osnovano ili ne, vaša draga osoba bi mogla da pokaže izvesne znakove ljubomore. Rešavajte probleme na vreme, posvetite se sa više pažnje vašim relacijama.

Zdravlje: Moguće hronične reumatske tegobe.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Kod većine Vodolija verovatno postoji  diskontinuitet u završavanju obaveza, pa ćete danas možda biti pod pritiskom autoriteta da nešto završite bez odlaganja. Moguće sui  tehničke poteškoće.

Ljubav: Svi oni koji imaju nedovoljno definisane partnerske relacije, ili vuku repove prošlosti, moraće pre svega to da raščiste.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Vaša energija i radni elan biće najverovatnije u koliziji sa novonastalim okolnostima i zahtevaće brzo razmišljanje i prilagođavanje. Možete sa svime izaći na kraj samo bez nervoze.

Ljubav: Potrudite se da fokus pažnje i energije usmerite ka voljenoj osobi, ukoliko ste planirali neko zajedničko putovanje, povoljne su okolnosti da ga realizujete.

Zdravlje: Posvetite se duhovnoj strani, meditaciji, opuštanju.

 

Dnevni horoskop za 12. avgust 2024. godine preuzet je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading