Horoskop

Niko neće ostati pošteđen! Pun mesec od 21. jula uzdrmaće sve horoskopske znakove: Neko će morati sve ispočetka, dok oni ostvaruju san

Pun mesec od 21. jula uzdrmaće sve znakove

Niko neće ostati pošteđen! Pun mesec od 21. jula uzdrmaće sve horoskopske znakove: Neko će morati sve ispočetka, dok oni ostvaruju san

Shutterstock

Pun mesec od 21. jula uneće promenu u životni ritam svih horoskopskih znakova. Dok će neki početi sve iz početka, drugi će ostvariti snove i rešiti važna pitanja.

Ovan

Ovan u usponu doživeće ovaj pun mesec u svojoj 10. kući, koja upravlja njihovom karijerom i javnom slikom. Napetost uzrokovana balansiranjem privatnog života i karijere može ih dovesti do pucanja, a borba za moć u njihovoj karijeri može dosegnuti prekretnicu u kojoj se osećaju prisiljeni da delaju i zatvore krug. Osim toga, retrogradni Saturn i Neptun u svojoj 12. kući sugerišu da njihova podsvest postaje opterećujuća. 

S konjunkcijom Urana i Algola u njihovoj kući novca i resursa, mogli bi se suočiti i s finansijskim nedaćama koje pojačavaju njihov intenzitet. Merkurov položaj u 5. kući sugeriše da bi stvari vezane uz ljubav, hobije i decu mogle biti pogođene ovim finansijskim izazovima.

Pun mesec od 21. jula jednom zanku donosi novo poznanstvo...

Bik

Bikovi doživljavaju ovaj pun mesec u svojoj 9. kući, koja vlada visokim obrazovanjem, religijom, verom i putovanjima. Možda su planirali novu priliku za obrazovanje ili putovanje, ali se ništa neće odigravati prema njihovim planovima.

Mogući su nesporazumi u krugu porodice. S Uranom u 1. kući, u ovom periodu trebalo bi da pripaze na svoje zdravlje. Retrogradni Saturn i Neptun u njihovoj 11. kući omogućiće im stvaranje novih poznanstava i kreiranje dugoročnih ciljeva.

Shutterstock

 

Blizanci

Pun mesec se pojavljuje u 8. kući Blizanaca, koja upravlja krizama, zajedničkim resursima, misterijama i zagrobnim životom. Oni mogu osećati da gube kontrolu nad aspektima svog života i možda su nedavno doživeli gubitke, međutim Plutonov uticaj može pomoći u transformaciji ovih okolnosti.

S Uranom u 12. kući, Blizanci bi trebalo da obrate pažnju na nezgode i neočekivane situacije. Osim toga, retrogradni Saturn i Neptun u vašoj 10. kući, koji utiču na karijeru i sliku u javnosti, sugerišu period preispitivanja. Svaka idealizacija u ovim područjima sada će biti suočena sa stvarnošću, što će ih naterati da preispitaju svoje ciljeve.

Rak

Rakovi ovaj pun mesec osećaju u svojoj 7. kući, koja vlada partnerstvima. Ako su u braku ili ozbiljnoj vezi, mogu biti svedoci da napetosti koje su se gomilale poslednjih 6 meseci dolaze do vrhunca, što može uticati na njihov ego zbog partnerovog ponašanja.

Međutim, ovaj period mogao bi da utiče na korenite promene u ovoj vezi. Uran u njihovoj 11. kući, u konjunkciji s fiksnom zvezdom Algolom, upozorava ih na nagle promene u njihovom društvenom krugu. U tom razdoblju mogu se susresti s neočekivanim reakcijama ljudi kojima su okruženi. Retrogradni Saturn i Neptun u njihovoj 9. kući, koja se bavi putovanjima na velike udaljenosti, religijom, visokim obrazovanjem i ličnim uvjerenjima, sugeriše potrebu za preispitivanjem stvarnosti u ovim životnim područjima i podstiče ih da počnu da delaju, ako žele rezultate.

Pun mesec od 21. jula doneće brojna preispitivanja...

Lav

Lavovi u izlasku ima pun mesec u 6. kući, koja vlada svakodnevnim navikama, radnom okolinom i zdravstvenim problemima. Sada je trenutak da se potpuno opuste i odmore, kako bi sačuvali svoje zdravlje.

Osim toga, doživeće konjunkciju Urana i Algola u 10. kući, što se odnosi na sliku u javnosti i karijeru. Ovakvo poravnanje sugerše da bi mogli naići na neprijatna iznenađenja u tim područjima. Njihova usredsređenost na sopstveni imidž i identitet može ih dovesti u neprijatnu situaciju, posebno ako se bore da vrate narušenu reputaciju.

Devica

Ascendenti Device doživljavaju pun mesec u 5. kući, koja vlada inspiracijom, decom, ljubavlju, hobijima i kreativnošću. Oni mogu osetiti intenzivne emocije u tim područjima, koje se mogu pozitivno kanalisati u kreativne poduhvate. 

Retrogradni Saturn i Neptun biće u njihovoj 7. kući, ohrabrujući Device da skinu ružičaste naočare i pogledaju realno na polje partnerstva i braka. U međuvremenu, konjunkcija Urana i Algola u njihovoj 9. kući savetuje oprez u pogledu putovanja na velike udaljenosti.

Photo by Karolina Kaboompics/pexels

 

Vaga

Puni mesec dogodiće se u 4. kući, koja predstavlja dom, porodicu i unutrašnju sigurnost. Vaga u usponu je među onima na koje ovaj puni mesec najintenzivnije utiče. Njihov osećaj stabilnosti i temelja može biti doveden u pitanje, zbog čega se osećaju neuravnoteženim.

Vage će morati da se preispitaju i uoče u čemu vide utehu nakon ovog emocionalnog nemira. Osim toga, Uran u konjunkciji s Algolom u njihovoj 8. kući - povezanoj s rođenjem, smrću, transformacijom, krizama i zajedničkim resursima - dodaje dodatnu složenost. 

Škorpija

Pun mesec će se pojaviti u 3. kući Škorpija, biće kratkih putovanja, novih poznanstava i rada na sebi. Mogu se osetiti frustrirano i preplavljeno mislima, boreći se da pronađu zdrav odušak za svoja osećanja. 

Za Škorpije, poznate po svojoj postojanosti, ovaj bi događaj mogao izazvati značajnu promenu u načinu razmišljanja. Osim toga, konjunkcija Urana i Algola u njihovoj 7. kući nagoveštava potencijalne nesuglasice u emotivnom odnosu.

Pun mesec do 21. jula pripadnicima jednog zanak promeniće život

Strelac

Pun mesec se pojavljuje u 2. kući rastućeg Strelca, koja upravlja novcem i resursima. Mogu ih frustrirati izazovi u ovom području, što može dovesti do transformativnog proboja. Konjunkcija Urana i Algola dogodiće se u njihovoj 6. kući, utičući na dnevne navike, radnu okolinu, kućne ljubimce i zdravstvene probleme.

Neočekivani i nesrećni događaji mogu poremetiti ovo područje njihovog života. Retrogradni Saturn i Neptun pojavljuju se u 4. kući, što se odnosi na dom, porodicu i sigurnost. Ovaj period doneće nerealna očekivanja i lažni osećaj sigurnosti, zahtevajući od njih da se suoče s istinom o osnovama svog života.

Jarac

Jarčevi pun mesec doživljavaju u svojoj 1. kući, koja upravlja identitetom, izgledom i ličnim prostorom. Njihove reakcije mogu biti intenzivne i eksplozivne. Preporučuje se da tu energiju otpuštaju mirno i da izbegavaju gužvu i bučna mesta.

Osim toga, konjunkcija Urana i Algola u njihovoj 5. kući, vezana za inspiraciju, decu, ljubav, hobije i kreativnost, sugeriše potencijalne nesrećne događaje koji bi mogli privremeno umanjiti njihovu radost u životu.

Retrogradni Neptun i Saturn u njihovoj 3. kući, povezani s mentalnom aktivnošću, braćom i sestrama i kratkim putovanjima, podstiče ih da se uključe u realistično razmišljanje 

Shutterstock

 

Vodolija

Vodolije u usponu ovaj puni mesec doživljavaju u svojoj 12. kući, što može jako opteretiti njihovu podsvest. Možda se u poslednje vreme bore s problemima sa snom, noćnim morama ili povećanom teskobom i napadima panike. Za njih je važno da se suoče sa svojim strahovima i otpuste nagomilane emocije.

Osim toga, retrogradni Saturn i Neptun u svojoj 2. kući naglašavaju potrebu za praktičnim merama u pogledu svojih finansija i materijalnih resursa.

Ribe

Ribe u usponu doživljavaju ovaj puni mesec u 11. kući, koja vlada društvenim krugovima, prednostima u karijeri i budućim težnjama. Oni mogu biti podložni spoznajama o društvenim krugovima sa kojima se žele uskladiti ili udaljenosti između njihove trenutne situacije i njihovih težnji. To može dovesti do osećaja frustracije i hitnosti. Plutonov uticaj podstiče transformaciju u tim područjima.

Osim toga, retrogradni Saturn i Neptun u njihovoj 1. kući podstiču Ribe da svoj karakter preispitaju uz dozu realnosti. Ova introspekcija može biti izazovna jer uključuje realne poglede bez preteranog samosažaljevanja, prenosi Stil.

Komentari (0)

Loading