Celebrity News

Poznate rastužila vest o Notr Damu koji je UNIŠTEN u požaru, a reči Nikole Rokvića će vam odzvanjati u glavi

Poznate rastužila vest o Notr Damu koji je UNIŠTEN u požaru, a reči Nikole Rokvića će vam odzvanjati u glavi

Na svu sreću, nije se zadesila u centru Pariza u vreme izbijanja stravičnog požara koji je paralisao čitav grad! S druge strane, njena koleginica je sa ćerkama još uvek u prestonici Francuske.

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BwSVDeWANHc/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=11ie1dqfwcjso&fbclid=IwAR3FGvcTTvJxyVyoweE8xeoR9ba1e-glUNmzNI9TVYEajxNoooopKKGAT8k

Kao bomba odjeknula je vest da je u katedrali Notrd Dam u Parizu došlo do velikog požara! Na fotografijama sa lica mesta može se videti gusti dim koji kulja iz katedrale čiji se delovi, prema poslednjim informacijama, ruše, zbog čega je u prestonici Francuske vanredno stanje!

Prelep odmor u Parizu pop zvezdi Nataši Bekvalac i njenim rođenim sestrama Kristini i Dragani, koje su tamo proslavljale rođendan Draganine ćerke Sare, pukom srećom se nije pretvorio u horor film, budući da su posle nekoliko dana uživanja spakovale kofere i krenule na aerodrom nešto malo pre stravičnog požara koji je paralisao centar Pariza.

https://www.instagram.com/p/BwSUMY5j5dX/?fbclid=IwAR05lpNfTWG9GAq8QrBv_lpxsHJO3HXvFA_Xl1_B5J0eltEG5F33W20zXRU

https://www.instagram.com/p/BwPuyIcnhlE/

Kako je ekipa Pink.rs uspela da sazna, u trenutku kad je izbio požar, Bekvalčeva, njene sestre i sestričina već su odmakle iz centra grada i približavale se aerodromu, a u Srbiju bi trebalo da stignu svakog časa.

Posetimo, pop zvezda je ovih dana svakodnevno sa svojim najmilijima obilazila sve turističke atrakcije, kulturne spomenike i znamenitosti prestonice Francuske iz koje je, na svu sreću, na vreme otišla.

https://www.instagram.com/p/BwSPWAlnDLB/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1j3at9hycb9qv&fbclid=IwAR1r8P7gOXeV-nficWkaSViRT7LDbvhzztNsgXRHDvEo4K8C-pkkF3M6T_4

U Parizu, takođe, sa ćerkicama boravi i pevačica Ana Kokić, čiji komentar ekipa Pinka još uvek nije uspela da dobije. Moguće da će se pevačica oglasiti na svom Instagramu kako bismo saznali da li je sve u najboljem redu.

https://www.instagram.com/p/BwNUz7Qj_tw/?utm_source=ig_embed

Povodom ovog nemilog događaja u Parizu oglasili su se i Ana Mihajlovski kao i Nikola Rokvić, koji su na Instagram priči objavili slike katedrale koja gori i na taj način izrazili tugu zbog ove nesreće koja je zadesila stanovnike ove zemlje.

- Pravi hrišćanin, pravi pravoslavac, pravi Srbin se nikada ne raduje tuđoj nesreći! Izgorela je hrišćanska svetinja! Ista ona koja je 1389. godine svojim zvonima oglasila veliku srpsku žrtvu na Kosovu...Velika većina tuguje zbog velikog gubitka... Gorele su i naše crkve, dobro znamo kakav je to osećaj... Budimo ljudi - napisao je Nikola.

Jelena Veljača se prosetila kako je pre osam godina snimila predivnu fotku katedrale pa napisala:

- Na moj rođendan prije osam godina snimila sam ovu analognu fotku, a to je bilo pre skoro tačno osam godina. Kao da je suđeno da Evropa koju znamo umre pred našim očima.

https://www.instagram.com/p/BwSexn8Due8/

Milica Milša
i njen suprug objavili su uspomenu takođe iz Francuske i tako pružili podršku zbog katastrofalnog požara...

https://www.instagram.com/p/BwSoIIIJjPZ/

Ovim povodom oglasio se i Boško Jakovljević:

- Još kao klinac sam počeo da učim francuski u osnovnoj, madam Vaja nam je pričala o njoj, a mi smo maštali da je vidimo. Posle, u nekoliko navrata sam i imao priliku. Tužno je bilo juče videti je u plamenu - napisao je Boško.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1) on Apr 16, 2019 at 12:45am PDT

I Severina je postavila fotografiju jednog od omiljenih mesta u Parizu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Apr 16, 2019 at 3:30am PDT

Među onima koji žale su i Bastijan sa suprugom Anom:

https://www.instagram.com/p/BwUONvqgGzf/