Celebrity News

Ćerke Jovane Pajić na novogodišnjoj trpezi žele samo jedno jelo: Recept ne moze biti jednostavniji

Recept Jovane Pajić koji njene ćerke obožavaju

Ćerke Jovane Pajić na novogodišnjoj trpezi žele samo jedno jelo: Recept ne moze biti jednostavniji

Antonio Anhel / Ata images

Pevačica Jovana Pajić vratila se muzičkoj sceni i ove sezone više nego ikada ima posla i poslovnih obaveza. Ipak, ne propušta da ćerkama, uprkos gustom rasporedu, ispuni sve želje. 

Naime, recept Jovane Pajić za špagete bolonjeze toliko je dobar, da su devojčice ovo jelo poželele i na novogodišnjoj trpezi, te je jovana u kasne sate zasukala rukave i otpočela pripremu omiljenog obroka.

Pročitajte: Da li su ovo cipele ili čarape - Jovana Pajić pomera modne granice (FOTO)

Sastojci:

  • 500 gr. mlevenog mesa
  • pakovanje špageta
  • 4 glavice crnog luka
  • malo ulja
  • malo soli, bibera, origana, lorberovog lista i drugi začini po ukusu
  • 200 ml paradajz pirea
  • parmezan

Instagram

 

 

Recept Jovane Pajić za bolonjeze - Priprema:

U tiganj sipajte 2-3 kašike ulja da se zagreje, a potom dodajte sitno naseckan crni luk. Posolite (da luk pusti vodu) i dinstajte, ali pazite da luk ostane beo. Uz postepeno dodavanje po malo vode dinstajte crni luk nekih 20-tak minuta odnosno dok sasvim ne omeksa.

Zatim u tako dobro pripremjen luk dodajte mleveno meso i začine. Kratko propržite i nalijte vodom. Poklopite do pola i ostavite na tihoj vatri da kuva oko sat vremena.

Na kraju dodajte sok od paradajiza, otvorite poklopac i uz mešanje kuvajte dok voda ne ispari, a ostane dovoljno sosa. 

Dok čekate da se sos skuva, skuvajte špagete, procedite i isperite hladnom vodom.

Servirajte špagete, prelijte ih sosom i dodajte malo rendanog parmezana na vrh.

Komentari (0)

Loading