
Tužan Uskrs u domu Bilje Jevtić
20/04/2025
42 min
Uskrs u domu Biljane Jevtić ove godine nije isti
Autor: Teodora Vuković | 12/12/2024
Praznična zakuska Marije Veljković idealna za veče sa prijateljima
Praznici su vreme kada okupljamo voljene oko praznične trpeze, kako bismo proveli vreme sa najdražima i uživali u ukusnoj hrani. Praznična zakuska Marije Veljković idealna je upravo za ovakva okupljanja, a gotova je za svega dvadeset minuta.
Sastojci:
Priprema praznične zakuske Marije Veljković:
Okrugli hleb presecite horizontalno, tako da dobijete poklopac i "činiju". Veći deo hleba izdubite tako da u njega može stati "camembert" sir, koji ćete zaseći na kocke i preliti maslinovim uljem i medom. Sredinu koju ste izdubili iseckajte na male komadiće, prelijte ih maslinovim uljem i začinite po želji.
Instagram
Hleb sa sirom poklopite poklopcem od hleba, zatim na pleh stavite začinjenu sredinu i sve pecite dvadeset minuta na 180 stepeni Celzijusovih.
Instagram
Nakon pečenja, komadiće sredine zavijte u suvi vrat, zakačite ih čačkalicom i poređajte uz hleb sa rastopljenim sirom, u koji ćete umakati hlebaste krutone.
Instagram
Ova zakuska sjajna je za večeru sa najbližima uz čašu omiljenog vina.
Tužan Uskrs u domu Bilje Jevtić
20/04/2025
42 min
Uskrs u domu Biljane Jevtić ove godine nije isti
Uskršnja dekoracija Vesne Radusinović oduzima dah: Ovo je prava praznična čarolija (FOTO)
20/04/2025
2h
Uskršnja dekoracija Vesne Radusinović oduzima dah
Svima želim mnogo ljubavi i sreće: Ceca čestitala Uskrs
20/04/2025
4h
Ceca Uskrs čestitala svima
Tužan Uskrs u domu Bilje Jevtić
20/04/2025
41 min
Uskrs u domu Biljane Jevtić ove godine nije isti
Uskršnja dekoracija Vesne Radusinović oduzima dah: Ovo je prava praznična čarolija (FOTO)
20/04/2025
2h
Uskršnja dekoracija Vesne Radusinović oduzima dah
Svima želim mnogo ljubavi i sreće: Ceca čestitala Uskrs
20/04/2025
4h
Ceca Uskrs čestitala svima
Veliko slavlje u domu Jovane i Željka, za Joksimoviće Uskrs nikad nije bio srećniji
20/04/2025
6h
Uskrs u domu Joksimovića nikad nije bio srećniji
Komentari (0)