Celebrity News

Isidori Mijanović posle svađe sa Trifunovićem i deportacije usledio još jedan šok: Nevolja nikada ne ide sama (FOTO)

Razvod Sergeja Trifunovića, po mišljenju javnosti, izvestan je

Isidori Mijanović posle svađe sa Trifunovićem i deportacije usledio još jedan šok: Nevolja nikada ne ide sama (FOTO)

Instagram

Komentariše se da je posle svih jučerašnjih dešavanja razvod Sergeja Trifunovića i Isidora Mijanović jedino ispravno rešenje.

Kakav će krajnji epilog biti verovatno će vreme pokazati.

Pročitajte: Brat Sergeja Trifunovića jednim gestom otkrio šta misli o snaji - Posle ovih reči sve je jasno

Za sada emotivni partneri ne žele da se oglašavaju za javnost, samim tim medijima ne preostaje ništa drugo do da nagađaju i predviđaju moguće scenarije.

Tek povremeno prethodne spekulacije nadovežu se na informacije pristitgle od strane policiije, iz stanice u kojoj je glumac prijavio nasilje u porodici.

Instagram

 

Zahvaljujući pomenutim izvorima doznalo se da je supruga dramskog umetnika po saslušavanju završila u Imigracionom centru, odakle će, navodno biti deportovana.

Kako zlo nikada ne ide samo, tako je danas u javnost dospela i informacija da je Isidora od strane Hype TV gde je radila, verovatno honorarno, kao voditelj jednog od podkasta dobila otkaz.

Pročitajte:Ko je 23 godine mlađa supruga Sergeja Trifunovića? Pravi identitet otkriven tek nakon prijave za nasilje u porodici

Uprkos dešavanjima, koja su po mišljenju mnogih osigurala razvod Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović, glumac i voditeljka-producentkinja se ne oglašavaju.

Navodno, nezainteresovan Sergej je na insta storiju objavio političke sadržaje, slike sa izabranicom nije izbrisao, ona s druge strane, a budući da joj je telefon sigurno oduzet, ostala je nema.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Posle svađe trebalo bi da je sve slađe, u slučaju bračnog para Trifunović čini se da će uslediti novi sukob.

 

Komentari (0)

Loading