Celebrity News

Samo što je postala punoletna ćerka Ane Mihajlovski podelila dirljive vesti: Voditeljka zatečena, ali ponosna (FOTO)

Ćerka Ane Mihajlovski izgleda kao top model

Samo što je postala punoletna ćerka Ane Mihajlovski podelila dirljive vesti: Voditeljka zatečena, ali ponosna (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Starija ćerka Ane Mihajlovski već neko vreme aktivna je na društvenim mrežama.

Budući da je voditeljka svojevremeno i sama podlegla trendu Instagrama, svojoj naslednici, koju je dobila u braku sa vlasnikom producentske kuće "Emotion" Goranom Stamenkovićem, nije mogla da zabrani da otvori profil i sa prijateljima i pratiocima deli zabavne sadržaje.

Pročitajte: Četiri godine od pomirenja sa bivšim mužem Ana Mihajlovski ima najlepše vesti - Sin i ćerke presrećni (FOTO)

Mada Iva nalog nije zaključala, naprotiv, otvorila ga je za sve one koji bi voleli da pogledaju njen sadržaj, za sada je izuzetno oprezna sa objavama.

Sa pratiocima deli isključivo selfi fotografije ili, pak, vešto izrađene slike iz restorana, s putovanja ili iz klubova.

 

 

Na osnovu toga da se zaključiti da ćerka Ane Mihajlovski živi punim plućima, da uživa u blagodetima koje poznati i imućni roditelji mogu da joj priušte, da se druži sa starijom mezimicom Nataše Bekvalac. Istovremeno slike svedoče tome da liči na ponosnu mamu, te da izgleda kao top model na početku karijere.

U kom smeru planira da razvije karijeru još se ne zna.

Vreme će pokazati hoće li krenuti u manekenske vode, kako se pretpostavlja, ili će, pak, raditi sa poznatim ocem u okviru njegove producentske kuće, pa poći majčinim stopama.

 

 

Ono što slike ne pokazuju, ali se nazire na osnovu tek jedne Ivine objave, jeste da je ona izuzetno vezana za porodicu, da je privržena mlađoj sestri, bratu, ali najpre majci.

Na dan Aninog rođendana lepa tinejdžerka objavila je fotografiju i ispod napisala.

- Srećan rođendan, mama.

Uz emotivne reči voditeljkina mezimica objavila je i srce, što je možda i najbolji dokaz za sve navedeno.

Pročitajte: Renovirala ga je gotovo godinu dana, potrošila živce i popriličnu svotu novca - Dom Ane Mihajlovski pred vašim očima (FOTO)

Istog meseca nešto ranije ona je bila ta kojoj je bilo potrebno čestitati, te se Ana oglasila rečima.

- Osamnaest godina je prošlo od kada je ova mala počela bespovratno da menja sve u meni. Sve što sam danas ona je napravila od mene, iako bi trebalo da bude obrnuto.

Instagram

 

- Sve što ja nisam, a volela bih da budem, ona jeste. Tako mlada, a toliko mudra, snažna, pravična...
 

Komentari (0)

Loading