Celebrity News

OVDE se dogodio okršaj Sergeja Trifunovića i supruge: Isidora je pretila da će sve da polupa po kući

Dom Sergeja Trifunovića sinoć je posetila policija

OVDE se dogodio okršaj Sergeja Trifunovića i supruge: Isidora je pretila da će sve da polupa po kući

Instagram

Dom Sergeja Trifunovića od sinoć više nije kutak sreće i mira.

Ako je verovati navodima policije i tabloidima, tek venčani supružnici oko 22 časa uveče su se posvađali, a tvrdnje glumca su i da je došlo do fizičkog okršaja.

Pročitajte: Ko je 23 godine mlađa supruga Sergeja Trifunovića? Pravi identitet otkriven tek nakon prijave za nasilje u porodici

Usledio je poziv policiji i prijava za nasilje u porodici, zbog čega je emotivni par vrata svog stana na Voždovcu morao da otvori nadležnim organima, a potom ispriča sve kako se dogodilo.

Dom Sergeja Trifunovića istoga trena je, umesto mesto ljubavi i poverenja, postao mesto okršaja i konflikta, što je šokiralo domaću javnost.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ako se prisetimo ranijih izjava emotivnih partnera, zaključuje se da su do pre par dana samo najbolje govorili jedno o drugom.

Protekle nedelje čak po treći put su se venčali, o čemu su obavestili "instagramere" veselim fotografijama.

Pročitajte: Da li je Sergej ovo znao? Gospođa Trifunović ljubila dečka ove estradne pevačice

Neverovatno je da je za svega par dana nešto tako krucijalno moglo da se dogodi da poljulja odnos glumca i producentkinje i dovede do nasilnog ponašanja.

isismo / Instagram

 

Svi se pitaju šta je prelilo čašu, te je sve moralo da se dogodi pred očima javnosti, da li stari nesporazum ili to što je Sergej sam posetio promociju Sajsi MS, a uslikan je i kako joj ljubi ruku.

Supruga dramskog umetnika navodno se sada nalazi u imigracionom centru.

Komentari (0)

Loading