Celebrity News

Ko je 23 godine mlađa supruga Sergeja Trifunovića? Pravi identitet otkriven tek nakon prijave za nasilje u porodici

Ko je supruga Sergeja Trifunovića i odakle potiče - svi se pitaju

Ko je 23 godine mlađa supruga Sergeja Trifunovića? Pravi identitet otkriven tek nakon prijave za nasilje u porodici

Antonio Ahel/ATAImages

Na pitanje ko je supruga Sergeja Trifunovića, odakle potiče i čime se bavi, domaći portali pokušavaju da odgovore čitavo jutro.

Lepa plavuša, koja se na Instagramu predstavlja kao producentkinja, a viđena je i kako vodi podkast na Hype televiziji, nikada u prvi plan nije isticala svoje poreklo.

Pročitajte: Dok svi iščekuju vest o prinovi, Sergej i Isidora javnosti saopštili nešto skroz neočekivano

Primećeno je, doduše, da u njenom govoru ima južnjačkog naglaska, takođe mešane jekavice i ekavice, zbog čega su glumčevi obožavaoci pomislili da je Isidora Mijanović Crnogorka ili, pak, Srpkinja rodom iz Bosne.

Tek nedavno, kada je Sergej bio uhapšen na graničnom prelazu, doznalo se da je ona poreklom iz Hrvatske.

Sada kada je po prijavi za nasilje u porodici privedena otkrilo se da Isidora kod nas boravi nelegalno.

isismo / Instagram

 

Uprkos činjenici da se tri puta udala za glumca, da mu je zakonita supruga pred Bogom i ljudima, iz nekog razloga po našem zakonu svaki boravak ovde narednih nekoliko godina, dok ne dobije državljanstvo, ona treba da prijavi policiji, što po svoj prilici nije uradila.

Zbog pomenute situacije, umesto na slučaj nasilja u porodici, koji je dramski umetnik prijavio sinoć oko 22 časa, zbog čega su i on i supruga privedeni i saslušani, policija se fokusirala na otkrivanje identiteta zgodne plavuše.

Kada se doznalo ko je supruga Sergeja Trifunovića, kakav status ima kod nas, navodno ona je dobila kaznu, koju će morati da izmiri.

Pročitajte: Nepuna dva meseca od venčanja Sergej Trifunović o detetu - Svi se pitaju hoće li biti lepo na njega ili Isidoru, a evo šta on kaže (FOTO)

Spekuliše se da je tužilac optužbe za nasilje u porodici odbacio zbog čega tu posla za policiju nema.

Instagram

 

Ostaje da se vidi kako će se nadalje odvijati sukob novopečenog bračnog para, hoće li se pomiriti ili razvesti kako se uveliko spekuliše.

S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tuzilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima, saznajemo Kurir.

Isidora će, kako nezvanično saznajemo, biti odvezena do hrvatske stanice, gde će je morati neko preuzeti.

Komentari (0)

Loading