Celebrity News

Brenin sin je bio ludo zaljubljen u mene: Seka otkrila godinama čuvanu tajnu

Sin Lepe Brene bio zaljubljen u Seku

Brenin sin je bio ludo zaljubljen u mene: Seka otkrila godinama čuvanu tajnu

M.A./ATAImages

Seka Aleksić važi za jednu od najlepših žena na domaćoj estradi, te je činjenica da joj u životu nije nedostajalo udvarača.

Ipak, jedan od najslađih njenih udvarača bio je sin Lepe Brene. Naime, kada je imao svega šest godina, Viktor Živojinović bio je opčinjen Sekom i napisao joj je ljubavno pismo.

Pročitajte: Ni tenis ni pevanje - Viktor Živojinović ima ovaj talenat i baš je dobar (FOTO)

O ovoj epizodi Seka je sa osmehom govorila u jednom potkastu, opisavši ponovni susret sa sinom Lepe Brene nakon 20 godina od prvog ljubavnog pisma koje joj je uručio.

- Obradovala sam se Breni i Breninom sinu Viktoru, koji je tada sedeo pored mene i pričao da majci radi vizuale za koncerte. Ja Viktora znam od kada je bio dete i nikad neću zaboraviti kad mi je doneo ljubavno pismo na snimanje. Dolazi Brena i kaže mi: "Znaš šta, Seko, moj sin je zaljubljen u tebe i doneo ti je pismo." I on dolazi i donosi pismo sa srcima i piše da me voli - prisetila se Seka u intervjuu za "Extra fm" i sa osmehom dodala.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- A sada sedi pored mene ozbiljan, visok čovek, koji majci radi vizuale za koncerte. Zamislite vi, to dete je odraslo i sad nešto radi svojoj majci i poželela sam da i moj sin tako meni nešto radi jednog dana.

Komentari (0)

Loading