Celebrity News

Kebinom sinu ovo nije bilo ni na kraj pameti: Evo čime je poznati fudbaler osvojio Teodoru Bjelicu (FOTO)

Muž Teodore Bjelice je pravi džentlmen

Kebinom sinu ovo nije bilo ni na kraj pameti: Evo čime je poznati fudbaler osvojio Teodoru Bjelicu (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Ne tako davno, domaća javnost predviđala je svadbena zvona Kebinom sinu, fudbalskom menadžeru, Igoru Kojiću i mladoj glumici Teodori Bjelici.

Ipak, muž Teodore Bjelice postao je mladi fudbaler Karlo Muhar, dok je Igor ostao deo prošlosti. Glumica je o raskidu sa Kojićem za naš magazin kratko govorila:

Pročitajte: Igor Kojić SLOMLJEN! Teodora Bjelica otkrila sve detalje venčanja sa novim izabranikom - Udaću se bosa, na OVOJ destinaciji (FOTO)

- Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi poželim sve najbolje - rekla nam je jednom prilikom.

Sa druge strane, muž Teodore Bjelice svojom pažnjom, trudom i ljubavlju osvojio je u potpunosti srce svoje supruge, koju svakodnevno obasipa sitnim znacima pažnje.

Upravo jednim gestom Karlo je otkrio kako tretira voljenu ženu, te joj je poklonio buket crvenih ruža, opisavši jednom rečju šta mu Teodora znači - "Sve".

Instagram

 

O tome kako ju je osvojio, Teodora je govorila za magazin "Gloria", te otkrila šta je presudiloa da mu pokloni svoje srce:

 Karlo me je osvojio dobrotom, ima istu dušu i isti pogled na svet kao ja. Mnogo je romantičan, što mi se veoma sviđa, a uz to je pravi džentlmen.

Instagram

 

Poseduje lepe manire, recimo, svaki put mi otvara vrata ili pridržava kaput. Divno je vaspitan, porodica mu je dobra, pošteni su i normalni ljudi.

Jednom rečju, muškarac iz snova, što bi se reklo. I mojoj mami Gordani se veoma dopao, odavno su se sprijateljili, a kad sam joj rekla da ćemo se venčati, nedelju dana nije prestajala da plače od sreće.

Komentari (0)

Loading