Celebrity News

Ni tenis ni pevanje: Viktor Živojinović ima ovaj talenat i baš je dobar (FOTO)

Talenat Viktora Živojinovića oduševio je Sofiju

Ni tenis ni pevanje: Viktor Živojinović ima ovaj talenat i baš je dobar (FOTO)

ATA Images

Viktor Živojinović rođena je u porodici vanserijskih talenata. Lepa Brena vrhunski je muzički talenat i jedna od najvećih balkanskih zvezda, dok se Boba talentom upisao u istoriju belog sporta.

Ipak, talenat Viktora Živojinovića ne pripada ovim branšama. Najmlađi sin Bobe Živojinovića i Lepe Brene svoj talenat spoznao je u porodičnoj kući, tokom priprema za krsnu slavu.

Pročitajte: Ko bi rekao da je imao 150 kila? Viktor Živojinović procvetao pored voditeljke, njegovu promenu komentariše ceo Beograd (FOTO)

Već godinama unazad, Viktor Živojinović učestvuje u pripremama slavske trpeze, te savijanju sarme, a onda se njegova ljubav prema kuvanju samo nastavila.

Ovoga puta talenat Viktora Živojinovića imala je priliku da vidi i njegova izabranica Sofija, za koju je u kotliću pripremio gulaš, kao i hajdučki ćevap.

Instagram

 

Svojim specijalitetima pohvalio se i na mrežama, a mnogima je jasno da je njegova ljubav prema ukusnoj hrani dovela do ljubavi prema kuvanju, te je u kući Živojinovića Viktor sada šef kuhinje.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading