Celebrity News

Jelena Tomašević o vaspitanju ćerke: Granice se postavljaju kad je dete malo

Jelena Tomašević o vaspitanju ćerke govori bez ustručavanja

Jelena Tomašević o vaspitanju ćerke: Granice se postavljaju kad je dete malo

Miloš Nadaždin

Jelena Tomašević i Ivana Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Njihova ljubav je svakim danom sve jača i jača, a učvrstilo ju je rođenje ćerke Nine 2012. godine.

Pročitajte: Komšije razvezale jezik pa otkrile kako se zaista Ivan i Jelena ponašaju iza zatvorenih vrata -  On stalno žuri, a ona...

 - Nijedna mama ne može ćerki da bude najbolja drugarica, ali imamo lep odnos, poverava mi se, ali verujem da to nije sve, da svojim najboljim drugaricama priča tajne, a mama je tu da sasluša i kad je neki problem i da pomogne da nešto razreši - rekla je Jelena za Blic i istakla da je teško u današnjem vremenu biti roditellj.

-  Takvo je vreme, tehnologija i šta sve deca mogu da koriste neograničeno. Moramo imati uvid koliko su na telefonu, koje sajtove posećuju, koje društvene mreže posećuju. Zadovoljna sam što Nina provodi puno vremena napolju sa društvom. Puna sam ljubavi za ćerku, ali umem da budem stroga kad treba. Granice se postavljaju kad je dete malo. Nina je pokazala talenat za muziku, završava šesti razred Niže muzičke škole, igra u folkloru, peva u pevačkoj grupi, ima ispunjen život - navodi Jelena koja je u Ivanu pronašla i ljubav i oslonac.

Tajna njihovog skladnog braka je u međusobnom poštovanju i razumevanju, ali i činjenici da su se dobro poznavali pre braka.

Tek posle više od godinu dana druženja uplovili smo u vezu. Ivan me je zaprosio 2011, i dogovorili smo se da ne pravimo veridbu, da preskočimo sve običaje, jer smo već planirali svadbu. 

 

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (0)

Loading