Celebrity News

Nakon 4 decenije braka Danica Maksimović priznala: Neće ti ostati veran svako kome veruješ (FOTO)

Brak Danice Maksimović nikada nije zvanično sklopljen

Nakon 4 decenije braka Danica Maksimović priznala: Neće ti ostati veran svako kome veruješ (FOTO)

Instagram

Glumica i njen izabranik nikada tokom 40 godina zajedničkog života nisu poželeli da stanu na ludi kamen, ipak ako se po zakonu bračna i vanbračna zajednica poistovećuju može se konstatovati da je brak Danice Maksimović i Todea Lolića počeo onog momenta kada su se ostvarili u ulozi roditelja.

Dramska umetnica i biznismen naslednika Miloša, danas slavnog reditelja, iz porodilišta su doveli u kuću na Zvezdari gde i dan-danas žive.

Pročitajte: Starija je od njega čak 25 godina- Sin Danice Maksimović zaprosio koleginicu svoje majke, evo šta je odgovorila

Skladan, miran, pitak odnos krasi Danu i njenog izabranika, koji uprkos činjenici da se jedno drugome pred zakonom i Bogom nisu obećali na večnu ljubav, pomenute zavete vrlo posvećeno ispunjavaju.

Velika su podrška jedno drugome.

Petar Đorđević

 

Doktor se našao kao glavni oslonac glumice tokom odvikavanja od alkohola.

Prešao je preko svih izleta, o kojima su mediji davno izveštavali i vrlo joj se posvetio, zbog čega mu je ona zahvalna i verovatno će to biti do kraja života.

Danin izabranik, koliko god joj odan bio, ne voli da je deo javnog sveta.

Pročitajte: Pred kraj godine ostvarenje najlepših želja - Danicu Maksimović sin obradovao vestima

Izbegava zajednička fotografisanja, čak ne voli ni da se spominje zbog čega se u par navrata posumnjalo da brak Danice Makismović pred krahom.

Pomenute spekulacije glumica je podgrejala i najnovijim postom:

Instagram

 

 

- Neće ostati svako koga voliš. Neće ti uvek biti uzvraćeno. Neće ti ostati veran svako kome veruješ. Neki ljudi postoje samo kao primer toga kakav ne smeš biti - napisala je Dana, te postala meta javnosti, koja se pita šta ju je navelo da se na ovaj način preispituje i ima li to veze sa njenim suprugom.

 

Komentari (0)

Loading