Celebrity News

Nepoznati detalji svadbe Aleksandre Bursać: Zvali smo ih, a oni su nas prevarili

Svadbu Aleksandre Bursać obeležilo jedno iznenađenje

Nepoznati detalji svadbe Aleksandre Bursać: Zvali smo ih, a oni su nas prevarili

Antonio Ahel/ATAImages

Venčanje Aleksandre Bursać i njenog izabranika Stevana Sekulića održano je 2. oktobra u Beogradu.

Pročitajte: Verila se Aleksandra Bursać! Deset godina mlađi dečko priredio joj iznenađenje o kojem sve devojke sanjaju, a tek prsten da vidite (FOTO)

Da su konačno sreća i ljubav zakucali na njena vrata, potvrđuje to što je zgodnom momku pred stotinu zvanica izgovorila sudbonosno „da” i obećala mu se na večnu ljubav.

Tome su posvedočile brojne zvanice, među kojima kolege sa estrade.

- Verujte da nam se još ništa nije sleglo, ali ono što je sigurno i ubedljivo najlepši momenat je bilo iznenađenje koje su nam priredili kum i prijatelji - kaže par, aludirajući na to da su im slavlje uveličali Amadeus bend, kao specijalni gosti.

Međutim, ono što niko nije znao jeste činjenica da su Aleksandra i Stevan želeli da pomenuti bend peva na njihovoj svadbi, a oni su ih lagali da su zauzeti.

 

Pročitajte: Tri stravične tragedije obeležile život naše pevačice - Metak mu je prošao kroz glavu, umro je bolnici

 

- Amadeus bend ja obožavam, a oni su nas prevarili da su zauzeti kada smo ih zvali da nam uveličaju svadbu. U stvari je tada već sve bilo dogovoreno između njih i našeg kuma i ostalih prijatelja. Čak je i Petar Mitić folirao da su zauzeti i da nikako ne mogu da rade tu noć - priča Stevan.

 

 

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading