Celebrity News

Potres u porodici Ane Bekute: Pevačica preduzela drastične mere protiv sina Igora

Sin Ane Bekute u jednom momentu izgubio je poverenje pevačice

Potres u porodici Ane Bekute: Pevačica preduzela drastične mere protiv sina Igora

Ata Images/Antonio Ahel

Sin Ane Bekute do pre par godina bio je pevačicin menadžer.

Nažalost, saradnja je prekinuta, ali ne i porodični odnosi.

Pročitajte: Dva puta ćete pogledati fotografiju - Ana Bekuta plava i odlično joj stoji (FOTO)

Estradna umetnica nije bila zadovoljna radom svog jedinca, te je ulogu onoga ko joj organizuje nastupe prepustila unuku Branku.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Igor i Ana su prvo majka i sin pa onda sve ostalo. Možda je i bolje što ga je otpustila da ne bi došlo do žustrije svađe između njih, koja bi mogla da im zauvek naruši odnose  - rekao je za "Kurir" izvor blizak folk zvezdi pa pojasnio.

- Ana prolazi kroz težak perod otkad je Mrka umro, ali je nastavila sa pevanjem. Sve tezge, gostovanja i nastupe donedavno joj je ugovarao Igor, ali je došlo do nesporazuma između njih.

- Koliko sam čuo, nije ga otpustila na prvu, neko vreme je ona njega opominjala i upozoravala, ali očigledno bez nekog uspeha.

- Igor je napravio nekoliko propusta sa vlasnicima lokala u kojma je Ana trebalo da nastupa i ona to više nije mogla da trpi.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Novac nije bio presudan da oni prekinu saradnju, Igor nije takav čovek. Mislim da je bilo nekih propusta oko organizacije, a Ana je surovi profesionalac i tako je došlo do toga da sinu saopšti da više neće sarađivati.

- Oni su i dalje u dobrim odnosima, viđaju se kao i ranije, tu se ništa nije promenilo - zaključio je blizak prijatelj porodici.

Pročitajte: Tužan dan za Anu Bekutu - Oglasila se na Instagramu, potpuno se slomila

Sin Ane Bekute očigledno majci nije zamerio to što je sve oko posla koji voli najviše na svetu sada prepustila drugoj osobi.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Drago je Igoru što je njegov mezimac Branko dobio ulogu u kojoj može pokazati odgovornost, dok je on, s druge strane, fokusiran na svoj drugi brak.

Komentari (0)

Loading