Celebrity News

Trudila sam se da Duško ispadne faca, a ta žena ga napravila budalom: Jelena bivšem ovo najviše zamera

Prepiska Severine i Duška Tošića iznenadila je Jelenu

Trudila sam se da Duško ispadne faca, a ta žena ga napravila budalom: Jelena bivšem ovo najviše zamera

Credit: SALIH ZEKI FAZLIOGLU / AFP / Profimedia

Kada je isplivala prepiska Severine i Duška Tošića, Jelena Karleuša, koja je tada još uvek sa fudbalskim asom bila u braku, kratko je rekla da je ništa vezano za Duška ne zanima.

Nakon što su razvod i ozvaničili Jelena je priznala je da mnogo razočarana u bivšeg supruga jer se javljao Severini.

Pročitajte: Preklinjala sam ga da to ne uradi, bolje da je pucao u mene - Karleuša otkrila ono što o Dušku baš niko nije znao

- Mene je mnogo iznerviralo to kako je Severina odgovarala Dušku na poruke, ništa pored mene nije naučio. Napravila je od njega budalu, iako je on mnogo bolji frajer nego što je ona riba. Ja sam se iznervirala zato što je ona tu poentirala, a ne on. Ja sam se toliko trudila da on ispadne frajer i faca - rekla je Karleuša.

- Žao mi je što su se na njegov račun sprdali mnogi, a Duško to ne zaslužuje, jer to su njegove slabosti i nepromišljeni momenti - rekla je u emisiji „4 i po žene”.

Prepiska Severine i Duška Tošića

- Kako si, Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negde na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, je l'? - glasile su neke od Tošićevih poruka, a Severina mu je u jednom momentu iznervirano odgovorila.

- Oprostite, ali ne razumem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli da pišete ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati - uzvratila je Seve, na šta je Tošić odgovorio sa: „Okej!”

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Komentari (0)

Loading