Celebrity News

Zabranjeno da mu se ime spominje: On je slomio srce Ilde Šaulić

Bivši dečko Ilde Šaulić bio je stariji 30 godina

Zabranjeno da mu se ime spominje: On je slomio srce Ilde Šaulić

Printscreen Blic Tv

Ilda Šaulić obeležila je osmu godišnjicu braka sa suprugom Bojanom Vučkovićem koji joj je bio najveća podrška i na koncertu koji je održala sinoć.

Njihova ljubav počela je posle mnogo godina poznatstva

Pročitajte: Lepa vest čuvana u strogoj tajnosti! U porodicu Šaulić stiže još jedna beba, Ilda presrećna

- Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan.

Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam.

To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina- rekla je Ilda svojevremeno za "Glossy". 

Iako se čini da su zajedno celog života pre nego, pevačica je pre Bojana bila u dugogodišnjoj vezi koja je umalo rezultirala brakom.

Antonio Ahel/ATA Images

 

 

Reč je o biznismenu koji je od nje stariji 30 godina, a sa kojim je Ilda počela da se zabavlja u svojim ranim dvadesetim.

- Imala sam najveću ljubav! Ona je prošla. Ali srećna sam i blagoslovena zbog toga što sam je osetila. Verujem da ću ih u životu imati još, ali ne i da će neka biti toliko snažna - govorila je tada estradna umetnica, a njeni roditelji se nisu slagali sa ovom vezom.


- Bila sam mlada, imala sam 20 godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu -  otkrila je posle raskida pevačica, a kao razlog raskida te veze navela je da se jednostavno umorila od čekanja.

 

Komentari (0)

Loading