Celebrity News

Vanja Milošević ima četvoro dece sa tri žene, a evo zašto se nikada nije venčao sa Snežanom Đurišić

Vanja Milošević i Snežana Đurišić u emotivnoj vezi su od 2017. godine

Vanja Milošević ima četvoro dece sa tri žene, a evo zašto se nikada nije venčao sa Snežanom Đurišić

Ata Images

Vanja Milošević i Snežana Đurišić u emotivnoj vezi su od 2017. godine. Prvi zvaničan susret dogodio se na promociji knjige Jelene Bačić Alimpić, a pevačica tvrdi da je sudbina umešala svoje prste.


- Jelena Bačić Alimpić je imala promociju svoje knjige i ona me je pozvala, a ja sam se premišljala jer mi najteže pada spremanje, ali na kraju sam otišla i samo sa leđa mi se pojavio: ‘Sneška, dobar dan, ajde ako ne žuriš, svrati da popijemo piće’ - ispričala je Snežana koja nikada nije krila koliko je zahvalna što je nakon smrti supruga ponovo spoznala ljubav.

Pročitajte:Gubi mi se iz života! Snežana Đurišić i doktor Vanja se žestoko posvađali na javnom mestu

- Ljubav je lek za sve, a najplementije je što je od Boga. Zahvalna sam što imam tu privilegiju da osetim ljubav i kad je u pitanju partner i kada su u pitanju i druge stvari - rekla je ona jednom prilikom kada je objasnila zašto ne žele da ozvanične ljubav.

 - Mi smo ljudi u godinama, ne možemo biti dečko i devojka, to je smešno. Da je trebalo da se venčamo, mi bismo to uradili.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Ja sam to u nekoliko navrata objasnila. Ne postoji razlog da se venčamo. Imamo život iza sebe, imamo unučiće, nama je dobro u vezi u kojoj se nalazimo, a koliko će to potrajati, Bog zna.

Ja ću se moliti da to bude večno - rekla je jednom prilikom Snežana koja je iza sebe ima brak sa Slobodanom Gvozdenovićem sa kojim ima sina i ćerku, dok Vanja ima četvoro dece sa tri žene, ali nikada nije stao pred oltar.

Komentari (0)

Loading