Celebrity News

Gubi mi se iz života! Snežana Đurišić i doktor Vanja se žestoko posvađali na javnom mestu

Sukob Snežane Đurišić i Vanje Miloševića u javnosti

Gubi mi se iz života! Snežana Đurišić i doktor Vanja se žestoko posvađali na javnom mestu

Antonio Ahel/ATAImages

Snežana Đurišić i Vanja Milošević godinama su u skladnoj vezi. Ipak, s vremena na vreme u javnosti su postojala nagađanja o problemima koje par navodno ima.

Da sukob Snežane Đurišić i Vanje Miloševića nije samo na nivou trača pevačica je, prema pisanju "Blica", dokazala u nedelju na aerodromu "Nikola Tesla", kada je pred prepunim parkingom imala žučnu raspravu sa njim.

Pročitajte: Snežanu Đurišić muka naterala da progovori o sinu! Godinama ne govore: Lekari rekli da ima jedan posto šanse da preživi

Naime, doktor je Snežanu ostavio ispred lifta i žurnim korakom se uputio ka autu kako ih novinari ne bi fotografisali zajedno. Snežanu je to vidno uznemirilo pa je glasno i ne mareći za prisustvo medija poručila Vanji: "Gubi mi se iz života!"

- Šta, nemoj pred njima, pa oni su videli da ja izlazim iz drugog lifta. Videćeš da će sve da se vidi - rekla je Snežana, piše pomenuti list, a zatim je par svađu nastavio i u automobilu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Osam godina velike ljubavi praćene malim turbulencijama delovale su kao odnos koji će odoleti svakoj buri. Ipak, da li je ovaj sukob Snežane Đurišić i doktora Vanje nagoveštaj kraja ove dugogodišnje romanse, ostaje da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading