Celebrity News

Anđelka Prpić obukla suprugovu košulju, kad ju je pomirisala imala je šta i da oseti: Sve se dogodilo pošto su se drugi put venčali (FOTO)

Drugi muž Anđelke Prpić neodoljiv je ženama

Anđelka Prpić obukla suprugovu košulju, kad ju je pomirisala imala je šta i da oseti: Sve se dogodilo pošto su se drugi put venčali (FOTO)

Amir Hamzagić/ATAImages

Drugi muž Anđelke Prpić prezgodan je i to komentarišu gotovo sve pripadnice ženske javnosti.

Veruje se da mladom Marku Žugiću nije lako da odoli udvaraju dama, ipak on je pre par godina srce poklonio lepoj Anđi, prihvatio je njenog sina iz prvog braka Jakši i sa njom ubrzo od početka zabavljanja dobio ćerkicu Čarnu.

Pročitajte: Njegova prva premijera! Anđelka Prpić i Marko Žugić najglasnijim aplauzom bodrili malog Jakšu (FOTO)

Dosta se u medijima spekulisalo o glumičinom drugom izboru, koji po svoj prilici nije napravila naprečac.

Budući da je reč o dugogodišnjem porodičnom prijatelju, od ranije ona je bila upoznala sa Markovim vrlinama, manama i sklonostima, što je u neku ruku bilo i presudno.

Story.rs

 

 

Nakon što su dobili mezimicu, a muž Aneđelke Prpić se pokazao i kao odličan negovatelj, brižan otac i požrtvovan suprug nije bilo potrebe iznova preispitivati njenu odluku.

Živi Anđelka konačno kako je i zaslužila sa osmehom na licu, koračajući sa svojim izabranikom ka zajedničkom cilju.

Pročitajte: Godinu i po od porođaja Anđelka Prpić objavila fotografiju ćerke - Kompletić malene Čarne je nešto najslađe što ćete videti

Kolika privrženost i bliskost među njima vlada najbolje svedoče njihove slike s venčanja, ali i skorašnja forografija na kojoj glumica pozira u suprugovoj košulji.

Instagram

 

 

Pomirisala ju je, pa dodala:

- Ono kad mu ukradem košulju.