Celebrity News

Rada je sa bratom u lošim odnosima, da li je ona kumovala tome: Ova zanosna plavuša je žena Nenada Manojlovića (FOTO)

Supruga Nenada Manojlovića je prava lepotica, a evo u kakvim je odnosima sa zaovom

Rada je sa bratom u lošim odnosima, da li je ona kumovala tome: Ova zanosna plavuša je žena Nenada Manojlovića (FOTO)

Antonio Anhel Ataimages

Nenad Manojlović drži se strogog pravila da o privatnom životu retko govori. Upravo zato supruga Nenada Manojlovića za domaću javnost prava je misterija.

Žena koja je u životu pevača i brata Rade Manojlović, već 6 godina, prava je lepotica, ali se u javnosti gotovo nikad ne pojavljuje.

Pročitajte: Tatine molitve su USLIŠENE: Rada Manojlović oca u Četeržu konačno obradovala NAJLEPŠIM VESTIMA, stigla i prva fotografija

Zato je njeno prisustvo na svadbi Aleksandre Bursać izazvalo pravu senzaciju.Supruga Nenada Manojlovića podarila mu je preslatku ćerkicu Anju i njegov život ispunila najvećom radošću.

Kako se pak Nenadova izabranica slaže sa Radom Manojlović javnosti nije poznato, a s obzirom da Rada i Nenad imaju korektan, ne i blizak odnos, veruje se da je ista situacija i sa zaovom i snajom.

Antonio Anhel Ataimages

 

Podsetimo, o svom odnosu sa sestrom Nenad je svojevremeno govorio:

– Ja sam Radin stariji brat po ocu. Nažalost nismo odrasli zajedno i jako smo malo vremena provodili zajedno. Život nas je prosto razvukao na dve strane-rekao je Nenad i dodao: 

Antonio Anhel Ataimages

 

– Ona je velika zvezda. Jednom sam joj se najavo da dođem kod nje da provedemo neko vreme zajedno, ali smo jedva nešto popričili, jer je stalno bila zauzeta intervjuima. Prosto je devojka izabrala krijeru kao prioritet.