Celebrity News

Imanje Joksimovića nadomak Uba oduzima dah: Nasledstvo za koje Željko ne želi ni da čuje

Željko i Saša Joksimović gaje odnos koji izaziva dosta medijske pažnje

Imanje Joksimovića nadomak Uba oduzima dah: Nasledstvo za koje Željko ne želi ni da čuje

Ata Images/Antonio Ahel

Koliko god da Željko i Saša Joksimović fizički liče, karakterno su bez sumnje potpuno različiti.

Iako su obojica umetnički nastrojeni, čini se, a na osnovu onoga što prezentuju u javnosti, da je glumac privrženiji roditeljima za razliku od muzičara, koji je nadasve fokusiran na Jovanu, svoje četvoro dece i biznis.

Pročitajte: Ovo je pravo lice maćehe Jovane Joksimović! Pričala je da voli Željkovu ćerku iz prvog braka, a evo šta joj je uradila...(FOTO)

S tim u vezi, ne sme mu se zameriti ako je zapostavio rodno mesto, porodičnu kuću pa i velelepno imanje svoga oca nadomak Uba o kojem svi govore.

Nije tajna da Željko poseduje nekoliko nekretnina u prestonici, takođe se spekuliše da je pazario stanove i van Srbije, u njegovom posedu je i studio, odnedavno i televizija, ali i novinarsko-informativno-istraživačka agencija Tanjug.

Bez svake sumnje kantautor umeo je od dinara da napravi dva, čime se izuzetno ponosi, ali to svakako povlači neka odricanja, odsustvo slobodnog vremena, recimo, na koje njegov brat nije pristao.

Instagram

 

Dramskom umetniku ne treba mnogo za srećan život. Gluma kao polazna tačka pričinjava mu veliko zadovoljstvo, dosta je u poslednje vreme angažovan, lepo zarađuje.

Sa suprugom Nevenom skućio se na Vračaru, dok je istovremeno učinio sve kako bi očevom imanju nadomak Uba vratio stari sjaj.

Uz pomoć majke Vesne posadio je čak i neko voće, a fotografije koje je svojevremeno podelio sa fanovima putem Instagrama jasno govore o kakvom bogatstvu je reč.

Veliko zeleno prostranstvo, kućica sa drvenom ogradom, sve je što glumcu treba kada oseti umor.

Instagram

 

- Iako sam rođen u Beogradu, u Valjevu sam odrastao i stasao, tako da ću uvek govoriti da sam Valjevac. Mnogo volim da se vratim, mada sve češće odlazim u Brezovicu, selo kod Uba, odakle je moj otac. Tamo sa porodicom uživam u prirodi kad god mi obaveze dozvole - kazao je svojevremeno Saša.

Pročitajte: Najlepše vesti iz doma Joksimovića - Posle 10 godina sreća je još veća

Dok glumac najviše voli kada je okružen prirodom Šumadije, muzičar preferira egzotične destinacije pa se spekuliše da ga pomenuto imanje ne interesuje mnogo.

Instagram

 

Šta je istina najbolje znaju komšije.