Celebrity News

Ivana Pavković i Petar Mitić otvorili vrata svog doma: Ovo je raj na zemlji za njihove sinove (FOTO)

Novi dom Ivane Pavković i Petra Mitića komforan je kutak na Voždovcu

Ivana Pavković i Petar Mitić otvorili vrata svog doma: Ovo je raj na zemlji za njihove sinove (FOTO)

Antonio Ahel/ATA Images

Novi dom Ivane Pavković i Petra Mitića intimni je kutak estradnog para.

Tokom decenije za nama pevač i pevačica nisu dozvoljavali da javnost zaviri u njihovu spavaću sobu, ali otkako su nedavno kupili novu nekretninu, počeli su da prave male ustupke i to putem Instagrama.

Pročitajte: E, ovo je zaista venčanica iz bajke - Fotografije sa venčanja Ivane Pavković i Petra Mitića će vas šokirati, u sve se umešala i policija

Zahvaljujući njihovim profilima na društvenim mrežama može se steći utisak kako su okrečili stan, kojim nameštajem ga opremili, pa i kako vreme u domu provode njihovi naslednici.

Instagram

 

Ivana i Petar imaju tri sina, zbog kojih su odabrali porodični kutak veće kvadrature, ali i mirnu lokaciju, uglavnom porodičnog tipa, gde su u blizini vrtići, škole, parkovi...

Sve pomenuto doprinosi komoditetu i sigurnosti na koji su umetnici navikli, samim tim olakšava im da roditeljsku ulogu obavljaju u punom sjaju.

Kako izgleda novi dom Ivane Pavković i Petra Mitića, može se videti na svega tri-četiri slike.

Instagram

 

Pre par meseci pevačica je objavila fotografiju iz trpezarije, muzičar iz dnevnog boravka, a danas je sa instagramerima porodični kutak kolega podelila i pevačica Jelena Kostov.

Pročitajte: Tri je magičan broj! Prvi snimci blizanaca Petra Mitića i Ivane Pavković - Na koga vam liče bebe? (VIDEO)

S obzirom na to da se na slici nalaze Ivanini i Petrovi blizanci i Jelenina ćerka može se zaključiti da je reč o porodičnom druženju dugogodišnjih prijatelja, koji odnedavno žive gotovo zgrada do zgrade.

Instagram

 

Jelena sa suprugom i sinom doskoro je posedovala stan u Skojevskom naselju, a po rođenju naslednica i sama se preselila na Voždovac gde su Ivana i Petar.

Da li se vama dopada kako je muzički par uredio svoj dom.

Komentari (0)

Loading