Celebrity News

Imaju troje dece, brak im pukao zbog neverstva: Ovo je razlika u godinama između Marijane Mateus i Miodraga Kostića

Marijana Mateus rođendan danas slavi

Imaju troje dece, brak im pukao zbog neverstva: Ovo je razlika u godinama između Marijane Mateus i Miodraga Kostića

Nebojša Babić/Instagram

Marijana Mateus rođendan voli da obeleži u Beogradu.

Bivša supruga Miodraga Kostića godinama unazad živi u inostranstvu, ipak svakog septembra pakuje kofere i dolazi u srpsku prestonicu s namerom da okupi prijatelje i sa njima obeleži to što je godinu dana starija.

Pročitajte: Rekao mi da ide na poslovni sastanak, a uhvatila sam ga sa drugom- Marijana Mateus doživela strašno razočaranje

Po pitanju organiacije proslave vrlo je maštovita, često su joj žurke i tematske zbog čega ih retko ko od zvanica propušta.

Pročulo se po gradu da je i za večeras, kada će oduvati svećicu na torti, lepa slavljenica pripremila nešto ludo, a svi se nadaju da će o tome ona naknadno obavestiti javnost.

Instagram

 

Brojne poznate ličnosti na listi su gostiju dizajnerke, među njima su svakako Emina Jahović, Ceca Ražnatović, Milena Vasić, kao i mnogi drugi, koji joj od ranog jutra šalju čestitke i želje.

Marijana Matus rođendan 54. slavi a prijatelji i članovi porodice žele joj dobro zdravlje, istovremeno uspeh na poslovnom i privatnom planu.

Pročitajte: Živi u neviđenom luksuzu, a završila ovu školu- Marijana Mateus je kreatorka, oprobala se i kao spisateljica, a ovo je po obrazovanju

Nakon razvoda od Miodraga Kostića sa kojim je dobila troje naslednika Marijana nije pronašla sreću u ljubavi.

Išla je iz veze u vezu, čak je uplovila i u još jedan brak sa Lotarom Mateusom, međutim, sve se okončalo pre nego što je i počelo.

Instagram

 

Veruje se da je kraj čuvenog Koleta, inače bivšeg dečka Nataše Bekvalac, ona ostala tolike godine jer je čak 11 godina stariji od nje, samim tim mudriji, otresitiji, odvažniji od mlađih muškaraca koji naposletku nemaju šta da joj ponude.

 

Komentari (0)

Loading