Celebrity News

Osmesi rekli sve: Dragana i Nebojša Grnčarski godinu dana od pomirenja prvi put u javnosti (FOTO)

Dragana i Nebojša Grnčarski nakon pomirenja prvi put u javnosti

Osmesi rekli sve: Dragana i Nebojša Grnčarski godinu dana od pomirenja prvi put u javnosti (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

Prošlo je čak tri godine od kada je u javnosti poput bombe odjeknulo da je Dragana Grnčarski supruga prijavila za nasilje, spakovala kofere i napustila dom. Nakon nekoliko meseci razdvojenosti par je rešio nesuglasice, a Dragana se vratila suprugu i svojoj porodici.

Od pomirenja prošlo je nešto više od godinu dana, a Dragana i Nebojša Grnčarski sada su se prvi put pojavili u javnosti. Par je stigao na premijeru predstave "Yu turneja" koju izvode Srna Lango i Stefan Radonjić, a njihovo raspoloženje posebno je privuklo pažnju prisutnih.

Pročitajte: Porodica iznad svega! Dragana i Nebojša Grnčarski zagrljeni, deca ne mogu sakriti sreću pred ovim prizorom (FOTO)

Dragana i Nebojša Grnčarski sve vreme su bili zagrljeni, sa lica nisu skidali široki osmeh, te je jasno bilo da je u njihovoj porodici sada sve u najboljem redu, te da ljubav cveta.

Još nešto je prisutnima privuklo pažnju, a to je nesumnjivo izgled Dragane Grnčarski, koja pleni lepotom, još uvek ima liniju devojčice, i ništa manje mladalačko lice.

Antonio Anhel / Ata images

 

Na račun supruge Nebojše Grnčarskog komplimenti su se ređali cele večeri, a on nije krio koliko mu imponuje što je žena koju voli kraj njega, srećna i zadovoljna.

Komentari (0)

Loading