Celebrity News

Svađam se sa Veljkom zbog njih: Seka progovorila o sukobu u porodici

Sukob Seke Aleksić i Veljka Piljikića dešava se zbog njih

Svađam se sa Veljkom zbog njih: Seka progovorila o sukobu u porodici

Ata Images/Antonio Ahel

Seka Aleksić i njen suprug žive već godinama u skladnom braku odgajajući sinove Jakova i Jovana. A kako dečaci sve više rastu, to je proces vaspitavanja sve složeniji. Sukob Seke Aleksić i Veljka Piljikića dešava se, prema pevačicinim rečima, samo kada je tata previše strog, a ona popušta.

- Nisam neki pedagog, ja sam to više puta govorila. Ja stvarno ne znam da vaspitavam decu. Ja sam mama koja kaže dva puta "ne može", treći put "ajde". Ja sam tu više da mazim, malo da popuštam, nekad da se posvađam sa tatom, kad nešto ne da, da budem na njihovoj strani - rekla je pevačica tokom gostovanja na "RTS-u", te otkrila zbog čega između nje i Veljka dolazi do sukoba.

Pročitajte: Na svojoj koži je osetila koliko deca mogu biti gruba - Sin Seke Aleksić kreće u drugi razred, a ona ima važnu poruku

- Najviše mi u stvari bude krivo kad se ja sa tatom posvađam i nešto tražim za njih, on im ne da, i kao ja sad ćutim, neću da pričam, a oni se sa tatom pomire.

Sukob Seke Aleksić i Veljka Piljikića nikada nije dugotrajan, jer jedno od njih dvoje uvek prvo popusti, svesno da zajedno žele samo ono što je u interesu njihove dece.

Instagram / Seka Aleksić

 

 

Komentari (0)

Loading