Celebrity News

Ivani Mihić se u 54. godini ostvarila najveća želja: Ovo je nagrada za sve (FOTO)

Radost Ivane Mihić velika je

Ivani Mihić se u 54. godini ostvarila najveća želja: Ovo je nagrada za sve (FOTO)

instagram/ivana mihic

Radost Ivane Mihić verovatno se ne može rečima opisati.

Glumica je došla do ostvarenja cilja, koji joj je godinama izmicao i bio prioritet.

Pročitajte: Ivana Mihić progovorila o venčanju sa dugogodišnjim partnerom - U istom manastiru sahranjen je moj otac (FOTO)

Nakon smrti oca, scenariste Gordana Mihića, talentovana umetnica okrenula se humanitarnom radu.

I pre je umela da pomaže, ali nakon što joj je otac sahranjen na groblju u okviru manasitra Rajinovac, njeno dobročinstvo najvećim delom okrenuto je ka obnovi pomenutog objekta.

Za sve čemu je proteklih godina doprinela, zbog svega što je pokrenula i vratila mu sjaj i vrednost, danas je na adresu dramske umetnice stigla nagrada.

Instagram

 

Njegova svetost patrijarh Porfirije počastvovao ju je priznanjem Gramata zaslužnim dobrotvorima, čime se ona pohvalila na Instagramu.

S pratiocima ona je podelila članak iz Politike, gde je lepo sve objasnila:

- Već nekoliko godina redovno dolazim na slavu manastira Rajinovac, kada se obeležava dan rođenja Presvete Bogorodice. Ovoga puta moja majka Vera i ja obeležile smo i pet godina od odlaska u večnost mog oca Gordana Mihića, a maminog životnog sapunika pune 52 godine, koji je uz blagoslov Njegove svetosti patrijarha Irineja sahranjen na manastirskom groblju - počela je izlaganje Ivana pa dodala:

- Od tada sam i volonter obnove manastira Rajinovac, Crkve rođenja Presvete Bogorodice i manstirskog konaka.

Pročitajte: Ivana Mihić se bez stida skinula u kupaći - Da li biste vi imali hrabrosti da nosite ovaj roze bikini? (FOTO)

- Moj volonterski posao sastoji se od pronalaženja donatora i obezbeđenja sredstava za obnovu.

- Ponosna sam što je Njegova svetost patrijarh Porfirije prepoznao moj doprinos i volonterski rad, te sam Gramatu sa njegovim ličnim pečatom dobila i ja i to iz ruku mog cenjenog nekadašnjeg kolege, a sada vikarnog episkopa Ilariona - zaključila je glumica.

Instagram

 

Nema sumnje da je radost Ivane Mihić zbog priznanja velika, što joj predstavlja svakako dodotan podsticaj da nastavi u istom smeru.

 

Komentari (0)

Loading