Celebrity News

Povređena Jelena Bačić Alimpić: Ovo su svi detalji

Zdravlje Jelene Bačić Alimpić ponovo je u fokusu javnosti

Povređena Jelena Bačić Alimpić: Ovo su svi detalji

Ata Images/Antonio Ahel

Zdravlje Jelene Bačić Alimpić poslednjih nekoliko godina ima razne faze.

Bivša voditeljka, sada književnica, sve svoje izazove delila je sa fanovima na Instagramu, pa i detalje jednog jakog teškog životnog perioda.

Pročitajte: Stižu prve čestitke - Jelena Bačić ne krije sreću, san joj se ostvario u 55. godini

Nije tajna da je pre par godina ostala čak i privremeno paralizovana, jer joj je diskus između dva pršljena na kičmi ispao.

Instagram

 

- Ostala sam nepokretna. Potpuno sama na Siciliji, danima pod injekcijama. Do kupatila sam puzala. To su bili strašni dani - ispričala je po oporavku Jelena, koja danas što preventive radi, što po lekarskim savetima redovno posećuje klinike specijalizovane za tu oblast.

Od momenta kada je preživela ovo, Jelena izuzetno vodi računa o svom psihofizičkom zdravlju, ipak nesreće se događaju koliko god da smo oprezni.

Supruga sudije Alimpića objavila je fotografiju sa zavojem na nozi.

Pročitajte:Jelena Bačić Alimpić se rastala od muža! Spakovala najosnovnije pa prvim avionom odletela, evo sa kim je sada (FOTO)

Zdravlje Jelene Bačić Alimpić, zbog ovog kadra osvanulog na Instagram profilu književnice, još jednom je u fokusu javnosti i medija.

instagram

 

 

Upravo zbog radoznalih ljudi, najpre fanova i onih koji zaista brinu o njoj, književnica je u kratkom videu iz klinike otkrila da je reč o povredi zadobijenoj u parku zbog pasa.

Budući da je reč o blažem obliku, verovatno istegnuće, čim joj je bilo bolje, ona se zaputila na ulepšavanje.

 

Komentari (0)

Loading