Celebrity News

Iskren, uporan, poštuje me, ali neverovatno je nešto što radi: Milica Jokić otkrila šta zamera sinu Ivice Dačića

Milica Jokić i Luka Dačić su u srećnoj vezi

Iskren, uporan, poštuje me, ali neverovatno je nešto što radi: Milica Jokić otkrila šta zamera sinu Ivice Dačića

G.G./ATAImages

Milica Jokić i Luka Dačić su u srećnoj vezi, pa mnogi očekuju da će se uskoro oglasiti svadbena zvona. Ipak, mlada pevačica tvrdi da je još rano za venčanje.

Pročitajte: Snaja, pa još pevačica! Supruga Ivice Dačića otkrila šta misli o devojci svog sina, i to javno (FOTO)

- Trenutno sam posvećena karijeri, tek sam na početku, sada je vreme za to, a za svadbu ima vremena, oboje smo još mladi. Nisam razmišljala o tome kakva će mi svadba biti, ali kad sam bila mala, kao svaka devojčica, maštala sam o tome.

Volela bih da to bude nešto veliko i da tog dana budemo okruženi dragim ljudima - objasnila je Milica i otkrila čime ju je Luka osvojio.

- Pre nego što smo ušli u vezu družili smo se godinama. Najviše su mi se dopale njegova iskrenost i upornost, to me je privuklo, a to je i najbitnije. Mislim da poštovanje i prijateljski odnos svako mora da ima. Imam osećaj kao da smo Luka i ja u braku već deset godina - rekla je ona i priznala oko čega se najviše svađaju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Ja njemu zameram kašnjenje, on toliko dugo može da se sprema za neki događaj da je to neverovatno. Sprema se duže od svake žene, pa i od mene. Znamo da se pokačimo zbog nekih gluposti, ali smo generalno vrlo slični, kapiramo se - kazala je atraktivna pevačica i dodala da joj je partner velika podrška.

- Što se tiče mog posla, ne pravi nikakav problem, ima mnogo razumevanja. Ja ponekad znam da ne spavam po četiri dana zbog posla. Nismo ljubomorni, ali ima nekih trenutaka kada on nešto prokomentariše, isto tako i ja. Kad ja obučem nešto predugačko, on mi kaže da izgledam kao baba i onda mi kaže, molim te, obuci nešto kratko - ispričala je ona

 

Komentari (0)

Loading