Celebrity News

Bio najveći frajer u Beogradu, voleo balerinu, a zbog ovoga ga se rođena majka stidela: Glumac danas odbačen i zaboravljen

Kako je propao rokenrol je film u kom je Nebojša Bakočević imao vodeću ulogu

Bio najveći frajer u Beogradu, voleo balerinu,  a zbog ovoga ga se rođena majka stidela: Glumac danas odbačen i zaboravljen

youtube/printscreen

„Kako je propao rokenrol” je film u kom je Nebojša Bakočević imao vodeću ulogu.

Izdavačka kuća „Popbooks” izdala je obimnu monografiju o filmu „Kako je propao rokenrol” (1989), a knjigu „Daj, babo, glavu!” priredila je spisateljica i scenaristkinja Vladislava Vojnović.

Pročitajte: Borio se s teškom bolešću, a o njegovom burnom razvodu brujala cela Srbija - Prepoznajete li popularnog glumca koji nosi neobičan nadimak?

Zato je glumac Nebojša Bakočević ponovo u centru pažnje javnosti. Bakočević se povukao iz glume i javnog života, i dugo ga nije bilo ni na sceni. Akademiju je upisao 1983. godine, kako je rekao, zbog žena.

- Kad sam 1983. upisao Akademiju, jedna od devojaka mi je rekla da sam glumu upisao zbog žena. Ima u tome istine. U životu me zanimaju isključivo dve stvari: hrana i žene. Za Oskara me zabole uvo - rekao je jednom prilikom i otkrio kakve ga žene zanimaju:

- Vesele, lepe i pametne. Da bih se oženio, ona bi morala da se brine o meni, a ja o svemu ostalom. Još je davno Leonard Koen napisao da će žene jednog dana da preuzmu sve u svoje ruke, a muškarci će da se bave svojim detinjastim poslovima, kao što su umetnost, poezija... One ionako održavaju ovaj svet u životu - govorio je Bakoč 2004. godine.

Bio je u burnoj vezi sa balerinom Ašhen Ataljanc, a ako je verovati beogradskim tabloidima, vezi je „presudila“ droga.

Balerina je jednom prilikom kazala da joj je iskreno žao Nebojše, jer je od glumca na vrhuncu popularnosti postao zaboravljen i odbačen.

youtube/printscreen

 

 

Majka Nebojše Bakočevića jednom pilikom je otkrila da je glumac imao i ljubavnih problema.

- Ponosila sam se prvih trideset godina svojim sinom, a sada ću, izgleda, da ga se stidim. Imao je ljubavnih problema, uostalom kao i svi mladi, ali se uvek izvlačio iz njih. U poslednje dve godine, otkad je ovo počelo da se dešava, ne znam šta je u njegovoj glavi - zaključila je tada.

Komentari (0)

Loading